jag orkar inte vara sjuuuuuuk -.-

är hemma idag också. det är för fan fredag och jag ligger hemma! idag är det lite bättre, så får hoppas att det ordnar sig tills imrn då!
vet inte vad jag skall tillbringa dagen med, men får hoppas på att jag är så bra i skick ikvell så jag kan åka ut en liten stund!

i'm a sick bitch

nu är jag hemma och har varit det i prinsip hela tiden förutom när jag var till HVC och tog svalgprov!
är sjuk idag så jag åkte inte till skolan, får hoppas på att jag är frisk imrn, för imrn är det fredag och då vill jag inte ligga hemma och vara sjuk, har väldigt sjukt i huvudet, hade stegring imorse och så har jag sjukt i halsen, tror att jag har angina!

men det kommer att bli jätte skönt att bara få ligga hemma ikvell också! skall lägga på bastun nu också och så skall jag gå i den då senare då den har blivit varmt! smell you later!

Laddar upp samma bild som jag laddade upp igår, men jag orkar värkligen inte ta några bilder nu, slöööfock jag är!

åker till skolan!


Drar iväg på pc

nu åker jag iväg på Powerclub! :)
ha det så bra tills jag bloggar igen imorgon eller kanske ikvell när jag kommer hem, men var inte säkra på att jag kommer att blogga när jag kommer hem senare ikvell! tror faktiskt inte det så ni får vänta tills imrn, med det så säger jag tack och godnatt på er alla :D

weheartit.com


1 picture can say more than 1000 words


 weheartit.com


tisdag = POWERCLUB!!!!!!!!!!!

yeeeee, älskar värkligen det *HOST* vfr satte jag mig i det här att vara pc ledare? HAHHA! ååååååh!
kom hem från skolan för en stund sedan och har varit på lite ärenden för det också.

skolan idag gick snabbt och bra, hade 4 tillvalstimmar idag så det var inte något seriöst med den här dagen.
och nu skall jag städa lite och laga läxor och efter det blir det väl bara att äta mat och åka iväg och ställe i ordning!
sharå!

jag kan seriöst alldrig vara seriös på en ända jääävla bild!

nu är det söndag alla barn!

nu sitter jag i sängen och kom just hem efter att ha varit och skjussat hem wille, och nu sitter jag och Anna och planerar lite om vad vi skall göra på PC ( powerclub ) med barnen på tisdag.

hälgen har varit riktit rolig kan jag säga, på fredag gjorde vi inte så mycket, var till abc och lite sånt, och så var vi ute och körde, och igår så var jag med emma och wille hela kvällen ( och matilda, men hon åkte hem så tidigt )
vi var lite överallt, Abc först och efter det åkte vi till Alexandra på fest där det var riktit roligt faktiskt fast jag var spiknykter och körde, sen så skulle jag skjudda hem massa folk men dom ångrade sig när vi hade kört halvvägs!

och så åkte vi tillbaka till festen då och satt där tills klockan slog där runt 10 före 3 inatt så åkte jag och emma hem för då var det inte mycket folk kvar där, så jag och emma åkte hem så jag skjussade hem henne och när jag kom hem så var klockan kanske runt 10 över 3 och jag var inte alls trött, så jag kollade lite på TV men det kom inget vettigt på tv, bara massa skit, så jag bestämde mig för att gå och lägga mig och det gjorde jag.

och idag vaknade jag där runt kvart före 2 och gick ner och åt lite och kände mig allmänt cp för jag var så jäävla trött, och så gick jag ut och hjälpte pappa med att tvätta båten för att han hade tagit upp den! sen så åkte jag efter wille och så körde vi bara runt i malax och till jennifer och hade jätte roligt åt hennes lillebror som e så jäävla cool! hahaahahahaha! och sen till molpe för att skjussa hem wille, och så åkte jag hem!
och nu sitter jag här och skall gå i duschen och efter det skall jag börja gå och såva! det där var min helg i sin helhet! haudi shaudi strangers!

Dom blivande PC-ledarna! ALLA BARNEN KOMMER ATT ÄLSKA OSS! *HOST*

kantarellsmörgåsar

nu lagar jag kantarellsmörgåsar, så jäävla gött!
kom hem runt 1 / halv 2 tiden igårkväll och hade sån jävla ryggvärk så det går inte att beskriva, var nära att börja gråta flera gånger för det tog så jävla sjukt!

hade en riktit bra kväll igår, får se vad vi hittar på ikvell!
nu skall jag iallafall göra klart smörgåsarna!

bärgö färjon part 2

nu sitter vi på färjan mot malax hållet igen! :D hahahah gjorde inte så mycket på bergö, var där i kanske 20 minuter och så åkte vi tillbaka efter det.
nu skall vi kanske åka till ABC och efter det vet jag inte vad vi skall hitta på.
sharå!

bergöfärjan part 1

nu sitter jag wille och jennifer på bergöfärjan och är påväg över till bergö och skall kolla runt lite.
så jävla random att åka till bergö bara sådär! :D

vet inte riktit vad vi skall göra, men vi skall väl hälsa på roger och dom!
kommer säkert 100% blogga när vi kommer på färjan hem också så ni får vänta på det nu då! :)
sharå!

you can lose it every dayNu är vi hemma från skolan och wille är här med mig. har hunnit vara ut på ett byss varv efter lite grejjer till morsan också, och nu vet vi inte riktit vad vi skall göra ikvell, vi får väl lova att hitta på någonting.skolan gick helt okej idag också, hade en helt otroligt galen husse timme med karolina, tror att hon börjar ha " läjdon " av oss, för vi gör inget annat än bara bråkar med henne när vi är på hennes timmar.

men nu skall jag och william åka ut och försöka hitta på något med någon att göra. så vi får hörs senare kanske om jag tar med datorn i bilen!
Let's frieeeees!


come on and turn me on

nu kom jag just hem och har varit i duschen, har varit lite överallt ikvell, har varit först vid matilda och snackat där, och sen så åkte vi till pixne på byaligan som var helt okeej nog.

efter det så åkte jag och tankade och efter det till jennifer efter henne och till skolan direkt!
har haft en helt okej kväll alltså, imorgon är det fredag och vet inte ennu vad vi skall tillbringa den med, men vi får se vi får se!
gonatt bloggen!
( Btw, så var jennifers tatuering jävligt nice! :) )

not afraid of dying

nu är det torsdag, och det är torsdag idag, är på riktit konstigt humör idag! vet inte vad det är som har tagit åt mig.
kom iallafall just hem från skolan och det har varit en helt ok. dag tycker jag, första 2 timmarna chillade vi typ bara, och efter det var det mat och sen 2 timmar gympa som var rent ut sakt åt helvete! det regnade som fan!

ikvell skall jag&jennifer ut och köra, måste vänta på att hon kommer hem först, för hon är och lagar tatuering!
Kommer säkert bli skitnice!

nu kommer jag väl antagligen bara att sitta här och dega. vi hörs!bouncer!

nu sitter jag och jennifer vid skolan med lite folk och bara snackar! har varit vid neste med lite folk och sånt!
före det var jag vid mone och kollade på när hon måckade stallet, jag menar vad fan gör man inte för att lukta på lite hästskit?

vet inte vad vi skall göra nu, men vi hittar väl på någonting!

hiihihihihihihihhihihihihihi

Jobbigdag.nu

har haft en ganska så jobbig dag idag tycker ja, har varit och klippt gräset till grannarna och så har jag varit till skogen och hjälpt pappa att hugga väd i 3 timmar kanske, och när jag kom hem så läste jag på prov och lagade läxor, och så har jag varit och kollat på när emma och matilda och dom har hafft match ikvell, och efter det hem och bara ta det lungt, så nu sitter jag här då och har ignet att göra, men ganska så skönt det också!

gårdagen/kvällen var riktit bra! var ute och körde, var till Toby där det var fest och så var vi till Abc och till solf efter madde, så vi hann faktiskt med ganska så mycket igår, kvällen slutade klockan halv 3 kanske när jag kom hem.
Min helg har faktiskt varit riktit bra!

Hoppas på att vi åker ut och kör långa vägar nästa helg också!
men nu skall jag gå i duschen, och efter det blir det väl att lägga på någon bra film och gå och sova! godnatt!

Jag skulle faktiskt bli riktit jäävla glad nu om det skulle bli sommar igen, hatar hösten!

in tha car part 2

sitter i bilen vid handlin nu och kom just från stan med Hanna,Lasse,Jimmy,Jessi,Madde och ( wille -.- )
har varit till toby på fest till lokalen och till abc och lite random grejjer!
nu vet vi inte alls vad vi skall göra, men det blir väl att åka ut och kruisa som vanligt bara!

in tha caaar

sitter i bilen nu med william och väntar på lite transport, efter det skall vi och skjussa jennifer någonstans, efter det blir det att dra till metropolis där Jessi&Jimmy är så får vi se då vart vi åker, iallafall så skall vi åka till ABC!
men nu drar vi! hejs!

here is where you wanna be

sitter hemma nu med wille och skall gå i duschen och efter det skall vi börja planera kvällen! vet inte alls vad vi skall göra ikvell om vi skall festa eller om vi bara skall köra runt, men det återstår att se!

senare åker vi väl till övermalax elr nåt.

SÅHÄR SER VI UT NÄR VI ÄR TAGGADE FÖR FEST!

love the way you lie

Tell me why, i can't be where you are, this most be forst part in our life


best thing i ever had!

nu sitter jag vid jennifer med wille och talar skit med dom, vet inte alls vad vi skall göra ikvell, iallafall så skall vi väl ut och köra och lite sånt, får se vart vi hamnar! kvällen är ung!
igår gjorde vi inte mycket, var till abc med folk och sånt!

nu skall vi försöka hitta på något att göra! hejdååå!

hos min fosterfamilj!

sitter hos min fosterfamilj även kallad Lönnvikas house! sitter och tar det lungt och talar, och före det så var jag hemma med pappa och fixat så att min mopedbil skall gå hårdare så nu går den hårdare! :)
men nu skall vi hitta på något! :) hejdå!

En väldigt bra början på Fredags-kvällen!

sitter nämligen med maja nu och tittar på Teletubbis och myser :)
skolan idag gick snabbt och bra, vet inte riktit vad som händer ikvell, iallafall så ska vi väl ut och köra! men nu skall vi fortsätta titta på teletubbis :)do mena så?

sitter vid matilda nu med emma&wille och talar turkspråket, vi vara myet nårmala!
var vid övermalax skolan före med folk och wille :)
nu skall vi hitta på något att göra! sharå!

english in ma mafacking hart

nu har vi engelska och gör en presentation om utrtningshotade djur! regnar som fan idag, hoppas värkligen att det regnar hela dagen så vi inte måste ha utejompa! HATAR JOMPA SÅ IN I H*L*E*E!

men nu skall jag fortsätta så jag blir klar!

hos jeefffriiiiuuus

sitter hos jennifer nu och degar! åkte hit typ direkt och fortsatte att slöa efter att vi hade varit hos mig! jag sprang just upp för trapporna och dog nästan! min kondis e superbra I KNOW!

Emma&Matilda


Hade väldigt tråkigt och redigerade en bild på Emma&Matilda, Vad tycker ni? För mycket färger eller för lite?

baby tell me how you like it
no fear

kom just hem från skolan och wille är med mig som vanligt, skall göra lite läxor nu och äta mat och efter det blir det väl att åka till socken och kolla och efter det ut och köra!

Skolan i sig idag har gått väldigt snabbt, fasst jag trodde att den skulle gå jätte slött, men den gick ovanligt snabbt fasst vi hade 7 timmars dag.

skall fixa och trixa lite med bloggen nu, så det kan hända att den ser cp ut nu på en tid, men isåfall så vet ni ju att jag håller på och fixar det!

studiehandledning!

Har studiehandledning nu och gör tester på internet, har 7 timmars dag idag, så det kommer att vara jobbigt att vara i skolan idag, har hafft husse nu 2 timmar nu och har lagat wienerznitzel och kantarellsås med potatis mos, och till efterrätt Kladdkaka Mums!
nu skall vi fortsätta, ha det tills jag bloggar igen! :)

devote.se var värre än blogg.se!

Ja det är påriktit sant och man kan inte tro det men det är sant, devote.se sög faktiskt! för man kommer ingen vart på devote, sidan bara haakar upp sig och så kommer man alldrig till det man skall komma tilla så jag tänkte att det var bättre om jag bloggade från blogg.se då, för det värkar nu funka hela tiden iallafall, jag vet att jag byter blogg hela tiden men jag har jätte svårt för att bestämma mig och sånt!

men nu skall jag iallafall börja blogga här igen så nu får ni läsa här iställe för på devote!
har inte gjort mycket ikvell, varit med Hanna,Jennifer och Wille vid jennifer och kollat på massa roliga videoklipp från förr, och fan vad vi har skrattat!
haft en riktigt rolig kväll!

Men nu skall jag börja gå och såva! Tack&Godnatt!

RSS 2.0