Can you see me?

nu börjar jag bli så trött så jag knappt orkar hålla upp ögonen längre, sovmorgon imorgon, kan det bli bättre? 
dagen har varit rolig, har hunnit med ganska mycket idag tycker jag. 
Imorgon har vi också skolfotografering så jag måste egentligen välja ut vad jag skal ha för kläder på mig imorgon innan jag går och lägger mig, hoppas på att jag hittar vad jag skal ha på mig snabbt! 
 
Annars så har jag inget mera att säga om dagen annat än att den har varit rolig, så nu tar jag och går och väljer lite kläder och efter det går jag och lägger mig så jag får sova ut riktigt ordentligt inatt, känner att jag har inte sovit ut tillräckligt på en mycket lång tid, kanske börjar vara dags nudå! aajaa, gonatt! 
 

Photoshoot.

 
 

Fotografering står högst på schemat.

Tjena! hur har dagen vari? Min har varit helt okej, kom nyss från skolan och har fått i mig lite mat nu och skal börja packa ner kameran och allting och åka iväg med jenna&emma till jenna och ta lite bilder, kommer säkert bli kul, och jag lägger ju absolut upp bilderna senare när jag kommer hem. 
 
 
Gamla bilder, men det får ni nöja er med änta tills jag lägger upp nya bilder från ikvell! ha de gött!
 

Good morning!

steg upp för ca 20 minuter sedan och nu är klockan 08:15 och jag kom nyss ur duschen, skönt att duscha på morgonen, dagen kommer bestå av skola, så ni kommer inte fåm höra så mycket av mig tills halv 5.
 
annars så är det riktigt kallt ute, nu är nog vintern på kommande, uschdå! fryyser ju redan! 
 
brrrr... men vi hörs lite senare, antar att vi har ganska mycket tillgång till datorerna idag i skolan! ha de bäst! 

vi drömmer om petroleum och kristaller, som drömmer om fysil och döda koraller.

 
Nu går jag och lägger mig i sängen och tittar ett avsnitt av 90210 och efter det blir det sovdags, skal imorgon börja 10 över 9 p.g.a att jag skal gå och tala med en matte lärare om massa saker, merätta börjar vi 10 imorgon, men ja, det är sånt man får stå ut med såntdär.. 
 
men på tisdag börjar jag kvart över 12, skönt som bara den. 
men då slutar vi halv 5 istället, men det överlever man bara man får ha sovmorgon, aajaa nu ska jag lägga mig ner och bara ta det lungt. Ha det bäst, hörs imorgon! 

Dagens

 
Kom nyss hem från molpe och tänkte göra ett litet inlägg före jag städar upp lite här i rummet och tänder alla ljusen som finns i rummet och lägger mig ner och läser lite före jag går och lägger mig, så nu börjar jag städa lite så återkommer jag senare! 

molpe med vänner

kom nyss till Emma i molpe, var meningen att jag skulle åka hit tidigare, men kom hit nu först p.g.a lite annat hemma.
Så min älskade fader skjussade nyss hit mig, så nu sitter jag här och skal börja titta en film med mina vänner söndagen till ära, mysigt värre.
Annars så har dagen gått ut på att slappa och så var jag med Heidi till Mölle på en oskars-pizza, så otroligt gott, sånt som vi bara gör på söndagar! Och så har jag hjälpt pappa lite hemma.
 
 

dreaming about the things that we could be.

Hej! tänkte försöka igen nu eftersom det börjar blir deprimerande tider och finns inget att göra, så tänkte jag försöka börja igen och skriva varenda dag iallafall, den senaste tiden har varit ganska så upp och ner tycker jag, känns som om ingenting går riktigt som jag vill nujust.
 
har iallafall bestämt mig för ganska så länge sedan att åka till stockholm på praktik 3 perioden, så det är snart, har redan börjat kolla på lägenheter som jag skal bo i, men vi har inte fått något vettigt svar från någon ännu, men får hoppas på snart att dom svarar, annars hittils så går nog allting helt okej i skolan tycker jag, har inte så tung period nu så det är jag glad för, för förra perioden var ett rent helvete kan jag säga, började 8 varenda dag och kunde sluta 4 eller halv 5 varenda dag, nej fydå!
 
annars vet jag inte mer som jag skal skriva om just nu så ni får väl nöja er med det här tills jag hör av mig igen! 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0