Sista dagen i skolan!

nu sitter vi här för sista gången i högstadiet i petalax, sltar 9:an imrn! kommer bli härligt, men ändå sorgligt!
kommer sakna allting, men inte vissa saker!

nästa termin börjar jag, gymnasiet, så jag flyttar mig bara ca. 100 meter upp på backen här i petalax, men ändå så kommer det att vara skönt att slippa högstadiet, alla löjliga regler och allt skiit


Känslan när man glider in på klubben, 10 000 i fickan!

sha! har varit hemma nu en ganska så bra stund, och snart skall jag emma och wille åka iväg in till stan för att handla lite smått och gått! efter det vet jag inte riktit vad vi skall göra, åker antagligen tillbaka till malax då efter det och får se då vad vi hittar på!
om 2 dagar har vi sommarlov! så jääävla skööönt kommer det att bli!

but if you never try, you never know!

sha! kom hem för en stund sedan och har bara varit ute i byn med vänner och tagit det lungt, känner mig inte alls på bra humör idag, känns fel, saknar ♥ och vill inte alls vara kvar i den här ruttna byn längre! vill bort! LÅNGT BORT!
träffa nytt folk och bara koppla bort allting!
nåjaa, skall kolla ett avsnitt av the o.c. nu och efter det blir det väl dags att börja gå och sova så man orkar upp imorgon och alla domhär andra 3 dagarna i skolan, sen tar vi sommarlov! och skönt skall det bli!

I take a cheeseburger, extra cheese!

Sha! Sitter vid jennifer nu och chillar och skall väl snart börja åka ut! Ha en bra fredagkväll! För det skall vi ha!


and we moving up our hands, we drifting away til the morning light!

sha! sitter just nu hemma med wille och skall väl börja åka ut! kvällen är ung och vi vet inte alls vad vi skal göra! iallafall köra runt och runt och softa!

skolan idag har varit chill, har typ inte gjort något vettigt! bara haft det chill, det börjar bli över i skolan nu känner man, för man gör inget vettigt på timmarna, ändera får man göra vad man vill eller så sitter vi och kollar film! så det är ju ganska onödigt att vara i skolan!

snart är det sommarlov också! nästa veckas fredag på kvällen åker vi till skolan för att avsluta vår grundskola och gå ut i stora livet! faan va niiiice!


Daily inspiration


Forever Young

Ligger just nu och kollar på the oc och funderar.. Helgen har varit helt jäävla galen, minns inte mycket, men det som jag minns är att vi har haft det superduper roligt! Igår så nåår jag typ hela dagen tills jag åkte och jobbade lite med Wille till farfars jobb, och efter det hem och ta det lungt bara! Sköön krapula söndag! Och nu skall jag börja hoppa i duschen och efter det börja gå och sova! Såå gonatt! Bloggar mera imorgon!


Åminne ikvell!

 


Trance & dance mix 2012!

godmorgon, nu är klockan kvart före 3 och jag och wille sitter och väntar på att jag skall åka efter jennifer så skall vi börja förbereda oss för förfesten! kommer bli en bra kväll känner jag på mig!

skall börja tagga nu och dricka lite och göra mig klar! syns i vimlet ikvell!


i wanna have that crazy look..wanna take it over me?

Morsning korsning! sitter just nu hemma med wille och hänger, kvällen har bestått av yrande runt åpåå i byn.. inget annat i princip, har också vrit vid jennifer med koffe och kollat på när han lagat jennifers stereoanläggning i rummet!

gårkvällen var myys, åkte till ♥ mot kvällen och låg bara och myste till sena natten, och så blev det att gå och sova då!
imorgon är det åminne ungdomsdans och är så otroligt taggad så det är inte klokt! skall ha förfest imrn också! så det kommer antagligen bli en ganska så galen kväll känner jag på mig!

Men vi hörs kanske mera imrn, om jag inte har så mycket att förbereda förren vi börjar festa! men vi hörs och syns!

där fick ni lite gamla bilder!


The o.c.

Sitter hemma nu med emma och kollar på lite av the o.c. Före det har vi hunnit vara till motonet och Elgiganten och kollat runt lite! Vet inte riktigt vad jag skall göra ikvell! (:


modernismens litteratur

har modersmål och är i datasalen nu och printar ut lite bilder! ingen aning om vad som händer ikvell! känns som om den här dagen kommer att gå otroligt snabbt!

efter skolan kommer väl wille till malax antagligen! :)

Se vuelve loca

shena mors, och förlåt för min jättedåliga bloggning, skall försöka skärpa mig nu igen, men denna vecka har det varit så himla underbart väder, så varit mest ute och haft det roligt med vänner och sånt. t.ex. igår så var jag och massor med andra people till camping och satt där ute och kollade ut över havet och åt lite mat och småpratade, åkte hem där runt 10 tiden och då kollade jag på ett o.c. avsnitt och efter det blev det såvdags!
ikvell vet jag inte riktit vad jag skall göra, men skall iallafall till madde! och snart är det ju Åminne öppning, är redan så himla taggad så jag kan knappt bärga mig! vill att det skall vara nuuuu!
bilden är tagen denna vecka, så jäävla sköönt! fatta hur mycket vi njuter vid såna här tillfällen!

RSS 2.0