only time

pimpidimdiidmi!
kom just hem och har varit ut och kört med emma hela kvällen!
åkte runt och körde med koffe till simone och talade med henne och guss, och jag förhörde mones lillebror Tim ;)
sedan åkte vi till handlin och efter det hem! så nu är jag hemma och skall börja gå och sova!
imrn åker jag ut med jennifer hela kvällen/natten, kommer bli feeeeeeeetttt niceeeeeee! :D :D

every breath you take!

nu kom jag just hem och har varit ut och kört med jnfr och emmi ;) roligt har vi haft iallafall, lyssnade på musik som man fick feelings inför sommaren av! men nu skall jag gå och sova! gonattt! :)

biologi! i got big booty bitches i hörlurarna!

sitter och lyssnar på så jävla skön mjusik nu! och skall göra något om klimathot! efter skolan skall jag och jennifer ut och köra, och senare kommer jens ut med oss! få se vad vi hittar på ikvell! ;pp

pitbull ft. belinda - egoista

kom just hem efter att ha varit ut och kört med emma och matilda, först var vi till neste, men vi satt där hela tiden, och efter det skjuttsade vi hem matilda, och så skulle emma ju förståss köra hem, så det var ju bara att ge med sig då och låta henne köra, så hon körde hem till sig, och så körde jag hem! och nu sitter jag här i sängen och skall snart börja gå och sova, klockan är 10 och jag börjar faktiskt bli trött!
från när jag var vid anna, med longen&kim edward solvin ;)
vi hade riktit mysigt där, men så kom ju förståss anna på att vi skulle gå ner så då hade vi det inte så mysigt längre :(

nu drar vi ;)


at mallon's place!

HAHHA, emma körde moppebilen hit för att hon klarade kortet igår :D
så nu är vi vid matilda, och härreguud vad emma körde, skulle dö flera gånger.. före det var jag till anna och planerade en logo till ljushuvu! så nu sitter vi vid matilda och skall kanske snart åka ut och köra :)

wooops, dålig uppdatering igen!

så jävla dålig uppdatering nujust.. men jag kom just hem och har varit ute och kört skoter med jennifer, har varit till neste med koski,koffe,geberg,emmi,hanna,jennifer, och efter det åkte jag och jennifer upp till övermalax tillbaka, så ringde vi emmi efter en stund och frågade om vi kunde komma upp dit, så då åkte vi dit och satt där tills typ 9 då jag skjuttsade hem jennifer och åkte själv hem.. :)
så nu sitter jag här och lyssnar på musik och skall börja gå och sova.. :) gonatt!

won't you party with us?

åååh, känner riktigt hur sommaren är påväg hit, sitter ute på ballkongen nu och chillar med högtalarna ute och tänker inte gå in på en bra stund, ganska så varmt här faktiskt på ballkongen, emma åkte på skriba för en halvtimme sen, och jag vet inte alls vad jag skall göra nu medan jag väntar på att hon skall sluta :D
kommer antagligen bara sitta här och chilla! så jävla skönt! SOMMAR KOM NU!
love it!

the ballad of mona lisa.sitter vid emma nu och väntar på att hon skall få på sig klädd så vi kan åka ut och köra skoter. men vet inte om jag orkar, så det kan nog hända också att vi lämnar här :)

emma åker på skriba klockan 4 så då åker jag hem och väntar på att jag får åka efter henne så skall vi hitta på något riktigt skojj! :) ha en superduper lördagskväll, för det skall vi ha!


give me your soul, i wanna bealive.


say what you need, tell me your right.

sitter och lyssnar på musik och har feelings för flera! :D men är ganska så fittig på ett sätt också. för igår så gick inget som jag ville! moppebilen bara jävlades och allt! -.- så åkte ut med jussi och dom jag och jennifer då senare, kanske där runt 11 tiden.
när vi blev trötta på det så åkte vi alla hem.. och jag gick och sov direkt för jag var så förbannad!
men säkert får vi det snart fixat. Nu skall jag iallafall snart åka till emma :D
skall bara klä på mig något. :D

your just a freak freak, just a freak of nature

sitter och lyssnar på musik nu och kom på att det är fredag imrn! :D :D wihiiii!
idag kom wille till mig efter skolan, vi åkte upp till handlin och köpte smått och gått. och efter det åkte vi hem tillbaka och åt mat och så åkte vi till jennifer, eller vi åkte efter henne och sedan dess hade vi bara kört runt i malax och kollat läget. satt vid handlin en ganska så bra stund och talade med folk och lyssnade på musik! ;D
nu kom jag just hem och skall börja gå och sova, imrn frääääser jag och jnfr runt! KOLLA EFTER! GANGSTAAAARS PÅ G! :D
räääääääääääääääääääääändom typ?

5 dagar och 6 timmar sedan jag skrev senaste inlägget. så nu får jag nog ta och skärpa mig!

nu skall jag försöka blogga normalt igen, har inte orkat blogga på 5 dagar nu, och känns som om jag inte orkar ännu hlr, men jag kan ju inte svika mina bloggläsare, så nu skall jag börja blogga igen.
har haft en riktigt trevlig dag idag, skolan gick snabbt fast man trodde att det skulle gå skit slött när vi hade 7 timmarsdag idag. men det gjorde det inte, vi slapp hem ganska snabbt idag tyckte jag, när jag kom hem lagade jag läxorna och åt mat, och efter det åkte jag till emma som fyller år idag ;) ♥ gräääts emma :)
fyfan vad du kommer hata mig när jag lagade upp denhär bilden (A)
men tar vi det hårt? nej? USCH HÅÅÅRT? HAHAHAHAHHAHHAAH! fyfan vad detdär var dåligt, det var just därför jag skrattade, nemen jisses, nu måste jag skärpa mig! åkte hem från emma där runt 8 tiden och åkte direkt hem och började läsa på matteprovet som vi har imrn! och nu sitter jag i sängen och skall snart börja gå och sova!
sitter på järnan denhär låten, men den är faktiskt jävla bra! jag och jennifer sjungde den ganska så många gånger om och om igen igår på kvällen när vi var ute och körde, men bra är den! :)

i'm going on the floor

nu sitter jag i skolan och har foto&film, dethär är sista timmen, efter det så åker jag hem och lagar mig, och klockan 5 åker jag å jeffe till molpe, SHISHA TIMES! ;)
håller på och gör ett arbete till "ljushuvu" nu ;) skall laga en logo med anna ;)
kommer säkert bli bra det vettni!
nu skall jag föröska vara aktiv som inte kommer att gå så bra! ;D haha, hejdå!

blogglust = 0

nu har jag absolut ingen blogglust alls, så jag slänger bara upp ett snabbt inlägg! ida ha ja varit och klippt mig, lagat läxor, varit ut och kört! gonatt!

destination.

nu kom jag just hem från socken och har varit ut och kört med wille, han åkte hem typ halv 9. och nu har jag just varit i duschen och skall kolla ett avsnitt av true blood. :)
imrn efter skolan klockan 5 åker jag och klipper mig, kommer upp en bild då säkert ;)

studiehandledning!

har studiehandledning nu, och sitter och läser prao uppsatser om folk som har varit på olika prao plattser.
själv så skall jag vara på malax bageri, så jag skall stiga upp 06;00 och åka hem 12;00 så tyyp.
men det kan hända att jag är ganska så trött då också!
men nu skall jag just gå på mat. hejs!

right now - asking alexandria

spelas i högtalarna justnu.


dam dadi do

nu kom jag just hem och har hunnit vara i duschen före jag gick till rummet för att ladda ner true blood säsong 3 som har kommit! i'm in love ♥
så nu sitter jag och väntar på att det skall ladda ner klart, jöp. har skjuttsat hem emma för en stund sedan.
men nu skall jag kolla true blood, och efter det börja gå och sova, gonatt!

emma e på smällen! trust me.


i'm playing across the world

nu sitter jag vid emma och chillar, hon äter och vi skall väl åka till jag senare!
haha, avloppet på moppebilen har brakat på mitten, men pappa var så himla snäll och sade att vi skulle fixa det imrn! :)
så imrn kanske jag och jennifer åker ut och kör, om det inte blir klart så sänt.
hihih sööt emma, hon kommer döda mig när jag har laddat upp denhär ;) söööt iallafal!

haha, jisses vad det är länge sedan.

nu är det 3 dagar sedan jag har skrivit något här på bloggen, men nu skall jag försöka börja pånytt! :)
sitter i skolan nu och har engelska och fixar en presentation, och igår var jag och jennifer ute och körde först till sidlandet med anna, anna brummade med fyrhjulingen, och jag och jennifer körde med moppebilen!
och efter att vi hade varit till sidlandet med anna, så kom vi på att vi skulle åka efter en metripizza till handlin, och efter det drog vi till jennifer och åt den. senare kom vi på att vi skulle åka till ABC, så vi gjorde det, när vi kom dit köpte vi bara massa skräääp, och så åkte vi till malax tillbaka :D
när vi kom till malax skulle jennifer köra, så jag lät henne köra en liten bit, och efter det ringde vi till emmi och kollade vad hon gjorde, så åkte vi dit :D emmi körde bilen värre än vad jennifer gjorde :D haha!
och senare skjuttsade jag hem jennifer och åkte hem själv.. var nog en riktigt rolig kväll! ikvell skall jag och jennifer ut och köra också! :)
nu skall jag fixa presentationen och efter det blir det väl rast! :)

at matilda's place

nu sitter jag vid matilda med emma, och vi skall börja åka iväg till neste nu, och efter det blir det väl socken ett varv, och efter ut och köra! :D tror inte jag bloggar mera ikvell, så ni får nöja er med domhär inläggen jag har skrivit nu idag! hejdå! :)

akon ft. david guetta - life of a superstar

sitter och lyssnar på den låten nu och bränner en skiva tills jag åker och hämtar upp emma, och efter det åker vi till matilda :)
så jag bloggar mera vid matilda! hejdå!

jag klarade kortet :DDDD

sitter vid mone nu, och åkte och skrev kortet klockan halv 1, pappa kom efter mig till skolan! jag var först skit nervös, sen gick det över när jag kände på mig att jag kommer klara det! :DD
ja e jätteglad! åkte direkt till mone! :) sen åker jag hem, men först efter emma :)

just a chanse!

nu sitter jag hemma med roligt sällskap, emma&wille är nämligen här, vi har varit ute och kört moppebil ganska så länge! :)
och nu sitter vi bara och tar det lungt, skall väl snart börja gå ut och köra igen :D haha!
imrn skriver jag ju kortet igen, å då fan skall jag klara det! :)
förresten så träffade jag emilia idag vid bussplattsen.. ( halv kusin ) och det var riktit roligt att träffa henne! var jätte länge sedan jag träffade henne så!
men nu skall vi ut och frääääääääääääääääääääääsa! baj?

maria is playing in the högtalare!

hahah! emma sitter och lyssnar på världens sämsta låt nujust! haha fyfan den suger!
kom hit för en timme sedan och nu har vi bara suttit och talat och suttit vid datorn, skolan gick snabbt som bara fan idag, visste itne alls vad vi hade för timmar idag för att allt gick så snabbt!
ikvell åker vi antagligen till socken om det inte finns något annat vettigt att göra :)

haha nice!

nu har jag och emma varit ute och kört moppebil så det bara har fjungat om oss när vi har kommit fräsande :D hahaha! så jävla roligt när emma skulle köra, som fick värsta panik och började gaasa när hon skulle bromsa!
och nu har emma just åkt hem. och jag skall börja gå och sova! :) gonatt!
imrn kommer jag tillbaka till min kära klass ;D

in emmas house!

sitter vid emma nu och skall äta en fastlagsbulle och så åker vi till mig! :D
wille kom inte idag, men imrn kommer han! :D

mone is here.

nu sitter mone här med mig och vi snackar om allt som går att snacka om..
snart slutar wille skolan så då kommer han hit :)

du har blivit... underkänd

usch vad det kändes för jävligt!
nu kommer snart simone hit och vi skall ta en kaffekopp och tala lite, senare kanske vi åker upp till handlin för att köpa något gott, sedan kommer wille hit, så då åker antagligen mone hem! vet inte riktit..
bloggar mera när jag har lust! :D

it feels like shit!

kom hem för en stund sedan och är så jävla besviken över mig själv! tänk att jag inte klarade det! jag hade ett fel för mycket, och det irriterar mig något enormt! fyfan!
men jag skall skriva om på fredag och då skall jag nog fan klara det!
snart kommer wille hit, skall åka efter honnom med CYKEL! hahaah fyfan! jag som trodde att jag aldrig behövde cykla mera efter att jag hade blivit 15, men nog fan blir det så för det no!
haha! åååh jag vet inte om jag skall skratta eller gråta, känns för fittit dethär nu! tror jag skall ta och gå och skära mig en stund, ämen fyydå vad jag överdriver nu! :D
och jag hatar spotify reklamen nujust! HAHAHAHHAAHAHAHAHAH! jisses jag hatar allting nujust, men nu skall jag försöka göra något vettigt! :D haha! hejdå!

the kooks - naive

sitter i sängen nu och kom just ur duschen och har klätt på mig, funderar på om jag skall gå ner och äta något fören vi åker iväg!
anna ringde just och frågade om jag skulle till skolan efter jag skrivit kortet, men det tror jag nog fan inte, för om jag klarar det kommer jag att helt klart åka ut och köra, och när wille kommer hit då senare kommer det att bli massor av körandet :D HOPPAS JAG KLARAR DET!!

ful bild på mig och emma! jag bjuder på den ;)

hello finland!

nu kom jag just upp ur sängen, kom hem där runt 5 tiden inatt, orkar inte alls åka till skolan idag, och dessutom skall jag ju och skriva moppekortet också klockan 12 så jag hinner inte riktit åka till skolan hlr :D
när vi kom hem så gick jag och sov direkt för jag var så jäåvla slut som man bara kunde bli! räknade ut att jag hade varit upp 2 dygn i rad utan att sova, ffyyyfffan!
men nu skall jag gå i duschen och efter det fixa lite geografi och senare åka med pappa och skriva moppekortet! önska mig lycka till!

när wille slutar skolan så kommer han hit, så om jag har klarat moppekortet då så skall vi ut och köra! :D
jag och anna kommer att vara och skriva kortet på samma gång! NICE :D HEHEHEHEHEHE !
neeenu ska ja gå och laga mig klar!
baj!

YESS!

imrn oker vi hem, stiger upp klockan 05:00 och oker till flygplattsen, oker med flyg till paris, som tar ca. 10/11 timmar.. ner vi kommer dit so moste vi sekert venta i nogra timmar, so efter det tar vi flyget till helsingfors som tar ca. 3 timmar.. och efter det ar det bara att sitta i bilen 6 timmar hem! so nar vi kommer hem so kan det henda att jag bloggar, om det inte ar allt for tidigt po morgonen, for do gor jag och sover antagligen so att jag orkar skriva mopokortet! :) men jag kommer inte att uppdatera mera nu foren jag kommer hem, so ni skall ha det bra! hejdo!

she got wings, she got an halo.

nu kom jag just upp ur poolen, och skall snart borja go upp till rummet och gora mig klar for middagen ikvell..
klockan ar halv 5 her. dagen i sig har varit helt oki. mycket sol! och badat har vi gjort mest hela tiden!
oker ju hem po mondags morgonen klockan halv 5 har i mauritsius, men i finland ar ju klockan typ 2:30 do, po natten!
men nu skall jag borja go upp till rummet, hade! hejdo!

ett barns kamp!

sitter och leser en blogg her nu.. blir so glad nar jag leser den, for det bevisar hur starka barn egentligen kan vara, det ar ockso synd om familjen och barnet Wilda bara for att dom kempar varenda minut for att fo ha Wilda hos sig!

en mycket stark familj kan jag sega! hoppas ni har wilda hos er lenge till!

Les foreldrarnas blogg!
http://wildavaregenangel.blogspot.com/

godmorgon.

klockan ar 12 her, men jag forstor att det ar flrea av mina lesare hemma i finland som sover, so jag skriver som rubrik "godmorgon" do!
nu har vi just etit frukost, och sitter vid poolen och njuter..
idag har vi inte alls tenkt gora nogot spec. det blir vell nog bara att ligga vid poolen antar jag! :)

diodiodfiodiodidodidododiod

sitter och ventar po att mamma och pappa skall eta klart, och efter det so drar vi ner till stranden, eller det kan henda att jag ligger vid poolen och leser po moppekortet!
jag tkr jag er ganska so flitig nar jag leser po det! laser igenom bode moped och traktor 2/3 gonger per dag som vi ar har so att jag faktiskt klarar det po forsta! :D AHHA!

sola och bada i pinacolada!

nu sitter jag vid hotellets dator och skall forsoka gora ett inlegg! det gick nemligen inte so bra forra gongen jag skulle gora ett inlegg! for do for allt at helvete bara for att domhar javla turkarna inte kunde ha po internet medan jag skriver ett inlagg, so vi for hoppas att det inte hander so denhar gongen ocksa!

nojaa.. idag har vi stigit upp dar runt klockan klockan halv 7 tiden, vet inte varfor, kanske for att det ar morgonmol da? jamen jag ar iallafall inte trott mera, och det ar ju iallafall ganska so bra att jag stiger upp dendar tiden for att do jag kommer hem so kommer jag att orka oka till skolan nasta dag ocksa!
nu skall vi bara vara har i 3 dagar till so oker vi hem, och jag vill varkligen klara moppekortet pa forsta forsoket, so jag laser som en javla bokmal! :D haha!
men nu skall vi snart borja go och eta! klockan atr 11:50 har nu so!
bloggar mera nar jag har tid, annars for ni ett inlagg nar jag har kommit hem!

RSS 2.0