we say it together, "i had a drem".

nu kom jag just ur duschen och känner mej mera fresch än vad jag var före när jag var och fixade mopeden.. usch vad man luktade skit! men nu har jag iallafall varit i duschen och fixat läxorna, orkade inte göra dom före jag skulle åka iväg, men nu har jag lyckats få dom gjorda. vet inte vad jag skall göra nu tills jag går och sover, men antagligen så kommer jag att sitta här ganska så länge. hoppas bara på att skolan går snabbt imrn! :)

oh god. it feels like forever.

har suttit och kollat pirates of caribean nu och är inte alls på humör för att göra något angående skolan, för jag är så himla trött på skolan så jag orkar faktiskt inte, men jag måste, för jag skall till pappas jobb och fixa moped ramen. så efter det skall jag börja laga ihop allting på mopeden igen.
skolan idag gick som alltid! nujust så har vi inte så mycket prov och sånt, men jag fattar bara inte vfr vi skall ha så himla mycket förhör i hissa, så fucking onödigt! orkar inte! ÅÅÅH! SOMMAR KOM!


in a world full of people.

nu sitter jag i skolan och har studiehandledning. och har just fixat klart intervjun, så nu skall jag gå upp till klassen igen och fixa det sista som vi har kvar innan vi skall presentera det. ni skall ha en riktigt bra skol/jobb dag, så hörs vi när jag kommer hem! :)

i'm looking out, and i see an angel!

nu är det så jävla fint väder där ute så nu sticker jag ut och tar lite kort på ballkongen och efter det skall jag fixa mammas cykel, för att stödfoten är helt jävla fucked-up :) och senare åker jag kanske till emma och kollar en film med henne :)

svar, angående frågestunden.

hur bra är jag på en skala 1-100 , du får bara seg mellan 99-100 !
svar: ehm.. det vet jag ju inte för jag känner ju inte dig så ? 
favoitsong?
svar: just nu så är det nog, Seek bromance - Tim Berg
vad har du för planer efter grundskola?
svar: vet inte riktit ännu.. men det kan nog hända att det börjar luta sig mot Vasa yrkesinstitut. 
kan du vis din bästa outfit?
svar: jag orkar faktiskt inte börja ta bilder på det nu, men det är väl nog, en skjorta & svarta jeans. Med nitbälte.
kan du ta kort på din tandborste ?
svar: haha, nej det gör jag inte heller, men det är en helt vanlig Blå pepsodent tandborste. Men jag har två läktris tandborstar också.
favoritämne?
Svar: det är nog helt klart, bildkonst eller foto&film! 
kan du visa bilder på dina nyaste kalsonger?
svar: haha, alltså fan vad sjuka frågor ni har, men nej det gör jag inte hlr. men det är iallafall boxers och dom är svarta och rosa :D 
vad gör du på fritiden?
Svar: Jag är nog bara mest ute och kör med kompisar eller så är jag hemma med kompisar och kollar film eller sånt, och om det är fest någonstans så åker jag ju såklart på fest ;) 
vilken sexställning föredrar du ?
Svar: Haha, det skall vi inte riktit ta upp i bloggen tycker jag :D HAHA!
tycker du om coca-cola 1,5 L ?
Svar: Jag tycker faktiskt inte om coca-cola alls. tycker mycket bättre om Fanta!
är du kär?
Svar: Nej det är jag faktiskt inte just nu!
vem är din bästis?
Svar: Det finns många sådana, men en av dom är iallafall emma & wille :D

vilken klass är bäst om du INTE får välja din egen ?
Svar: vet faktiskt inte vad jag skall svara på den frågan.. 
vilken klass går du i ?
Svar: 8C den helt klart bästa klassen!

älskar din blogg ,,när började du blogga?
Svar: Jag har bloggat ganska så länge faktiskt bytte bloggportal hela tiden förr. men nu har jag vant mig vid blogg.se så nu tycker jag nog bäst om det så det kommer jag nog att blogga på i framtiden också.. tillbaka till frågan, jag började kanske blogga när jag gick i 6;an 
varför började du blogga?
Svar: Vet faktiskt inte, kanske för att jag tyckte om att skriva av mig, vet faktiskt inte.
har du en systemkamera?
Svar: Jap! jag har en systemkamera, Canon EOS 1000D med 2 objektiv, snart kommer ett 3;dje!

när fyller du ?
Svar: 26.2 fyller jag.
va ska du göra då du blir stor?(hhaha nörd fråga)
2. vad tycker du om att göra på fritiden mest av allt?
3. vilka är dina favvo filmer? kanske får några tips!
4. vilket är ditt favvo ämne i skolan?
5. vilka av "stor bloggarna" tycker du bäst om?
6. vilka bloggar läser du?
7. om du bra får välja en, vilken är edn bästa bloggen du vet? (förutom din då! ;))


TACK! så jätte mycket för alla frågor, hoppas ni frågar mycket mera nästa gång jag har frågestund! :D

i will not make the same mistake.

nu vaknade jag för en liten stund sedan och klockan är 12;50 och jag är superduper trött ännu! gårkvällen var riktigt rolig kan jag säga er!
nu är maten snart klar och jag skall gå ner och äta, efter det åker jag ut och kör lite snöskoter tror jag :)
vi e fiin!

it's not working, what i'm going to do?

det går ju förfan inte att lägga upp låtar från youtubeblogg.se mera. vettefan vad det är som är fel, det värkar som om det är flera som inte kan göra det, men ni får iallafall en länk till låten! den är bra! :D
http://www.youtube.com/watch?v=Hz7XJ7mL1fQ

we are the kids in america, Woho!

nu kom jag just hem och skall börja gå och sova, var ute och körde med jussi och dom, och vi var först till ABC och efter det åkte vi till socken, och så fick vi tråkigt så då åkte vi till ABC igen, haha roligt liv vi har ;) å sen så åkte vi till socken igen och så lämnade vi där då en stund, och sen ut å kör lite och så hem! och nu är klockan halv 1 och jag är inte äns trött, men jag måste gå och sova så jag inte svänger om på dygnet så jag inte kan vakna på måndag när jag skall till skolan! :D

come home, come home, cuz i've been waiting for you.

nu sitter jag och lyssnar på sorliga låtar, lite tråkigt faktiskt då jag skall snart ut och köra med jussi och dom.
men nu skall jag börja gå i duschen och efter det kommer dom väl efter mej. :D
vi åker säkert som alltid till abc och citymarket och massa sånadär random ställen! förresten så har jag ju inte svarat på era frågor hlr, angående frågestunden, men det får ni vänta med ännu tills imrn! då kommer dom, får jag hoppas, om jag orkar börja på! :D

it feels like forever, sitting all alone.

nu sitter jag här hemma och kom just hem från emma, och har hunnit köra lite skoter nu en stund före jag gick in ;)
ikvell hittar vi säkert på något med jussi&wille :D kul!

those will be the best memories.

nu har jag just ätit mat och skall börja kläda på mig varma kläder och så åker jag till emma :) hejdå!

you are with my side, like a rainbow

vaknade just och skall snart äta mat, och jag vettefan vad som har hänt med mitt uttöjda hål i örat, det var så jävla svullet i morse så jag vet inte alls vad som hade hänt. hoppas bara inte det är inflamerat, för nu har jag lagat i en ännu större tunnel i örat.. :D men efter att jag har ätit skall jag åka iväg till emma och vara där tills hon åker på restaurang med sin familj, och efter det åker jag till abc med jussi och dom! :)
och det är så jävla fittigt väder där ute så jag vet inte om jag skall ta skoter till emma eller inte :D
men jag tror nog att jag gör det :) hejdå!

so don't be afraid, i see your true colors.

nu kom jag just hem från molpe och skall börja gå och sova, är jätte trött och sjukt i svanskotan när jag har suttit på med wille :D imrn blir det ABC med onttis,nicolina,wille,jussi och kanske några till! seee ya!
hahaahha :D jag och nicolina lätade jätte länge efter det här barnprogrammet bara för att onttis inte trodde att det fanns ett barnprogram som heter " loranga & masarin " hahhah! :D men nu fick han sig allt! för det finns faktiskt ett sånthär program som dom har haft på barnkanalen förut! ÄGD ONTTIS!

don't know how much time i have spend

nu sitter jag vid onttis med nicolina&wille och vi har just varit ut och kört skoter till petelax, vet inte vad vi skall göra nu, säkert bara sitta här och chilla! imrn kommer jussi hem så då åker vi till ABC! :)
wille sitter och dricker öl å tror han e cool! :)
OBS! NICOLINA E BÄST!

you turn your face into the wind

nu sitter jag hos wille och väntar på att nicolina skall komma till molpe så vi kan börja åka ut och köra skoter.. skall tydligen åka till petelx ikvell.. och efter det blir det väll molpe pånytt å va ut me en massa folk! men ja hatar värkligen willes dator, och jag har sjukt i ryggen vettefan hur jag skall kunna sitta på en skoter med såhär sjuk rygg! men det får väl gå!

so put it on me, now rock your body

har läst klart på modde provet nu och har så jävla tråkit, det kan inte bli värre än såhär. tur att det är fredag imrn och man får åka till molpe och ha kul! :) nu skall jag kolla film tror jag. och efter det börja gå och sova :D

follow me to the end of the line!

nu sitter jag och är jävligt deprimerad, orkar inte med skolan mera och vill bara komma bort härifrån, och så vill jag att det skall bli sommar och att skolan skall sluta och jag vill ha sommarlov och jag orkar inte läsa på prov och jag orkar inte göra allt jag borde göra..
kom iallafall hem för en stund sedan och skall börja läsa på prov nu, så kommer inte bli mycket uppdatering ikvell hlr. så nu skall jag börja läsa på prov! :S hejdå!

burn it to the ground

sitter och lyssnar på musik nu i skolan och har data, skall börja gå på rast om ca. 3 minuter. :) dagen kommer att gå väldigt snabbt känner jag! senare när jag kommer hem måste jag läsa på prov, så jag kommer antagligen att sitta hemma hela kvällen och bara plugga, men imrn är det fredag och då får vi pusta ut och bara ta det lungt, åker till molpe då och hittar på något roligt! :)

kom just hem!

nu kom jag just hem och skall börja gå och sova, är så himla trött efter allting jag gjort idag :D känner mig värkligen duktig! men nu skall jag somsakt börja gå och sova, måste läsa på prov imrn hela kvällen när jag kommer hem, har så himla mycket att läsa! gonatt ;)

sitter i skolaaaan.

sitter i skolan nu med kim och skall vara här tills klockan 7 för då går vi upp till gymnasiet och serverar åt föräldrarna åt dom som skall börja i gymnasiet av 9;orna nästa år! ;)
skolan idag har varit helt ok. tycker att den har gått ganska så snabbt!

grääätz darling!

idag fyller vår lilla Alexandra hela 16 fucking jävla år! :) GRATTIS! hoppas du får en riktit bra dag domhär timmarna som är kvar :D ♥

i like the way you turn me on.

nu sitter jag i sängen helt våt... amen härreguud ja skämtade ju :D HAH!
men ja kom in för en stund sedan, har ju varit ute och sprungit min dagliga runda! ganska skönt detdär att få komma sig ut och springa varenda kväll! magen måste ju vara fin tills sommaren! :D ser ju ut som om jag ätit 100 bullor per dag nu ju?
men imrn måste jag faktiskt plugga ganska mycket, har prov i modde på fredag och har inte äns öppnat häftet ennu! men det kommer säkert att gå bra, och jag vet att jag är slö på att svara på frågestunds frågorna, men jag har faktiskt inte tid, för att jag har så mycket denhär veckan! ;)
men nu skall jag gå i duschen och efter det blir det väl att börja gå och sova så man orkar upp till skolan imrn! gonatt allihopa!

orkade inte blogga hos mone...

så jag bloggar nu istället när jag just kom hem från mone, och har just ätit lite mat och skall börja fundera på läxorna och efter det blir det att åka ut och springa.. så det kommer jag att sysselsätta mig med ikvell! :)
men nu skall jag fråga en massa people om vad vi har för läxor imrn! ;) hejdå!
HAH!

nana, come on!

nu sitter jag och lyssnar på musik i projektrummet, och försöker fixa en text till träslöjd.
när jag slutar så åker jag till mone direkt efter skolan :)
bloggar mera därifrån ;)

tror jag börjar läta mig till sängen nu.

jap det gör jag, för det finns ändå inget annat att göra, har suttit och läst malaxbruttonas blogg och madde hade laddat upp en riktit fin bild på mig! gå in och kolla vettja! www.malaxbruttonaa.blogg.se :)

imrn i skolan har vi geografi prov å ja vet int alls hur det kommer att gå, men jag hoppas ju att det kommer att gå bra! :) men nu går jag och sover, gonatt!

vid mamma och pappas jobb

japp nu sitter jag där och försöker få dethär med powerpoint presentationen klart, men det värkar som om alla domhär datorerna här också har nyaste powerpoint versionen. men jag printar ut det då och försöker få det att låta lika bra när jag presenterar. :D

theres not a thing that i would change

cuz your amazing.. nanananan! nu sitter jag och lyssnar på musik och skall börja pluggandet med geografi, men det är inte riktigt frästande, för jag orkar värkligen inte plugga nujust, allting känns som så meningslöst i skolan, och jag är trött hela tiden och vet fan inte vad som är problemet.
Men nu skall jag iallafall börja plugga och senare ikvell skall jag kanske ut och springa om jag orkar/vill. :)
fick bli en random bild :D

no, we are not alone

sitter i skola nu och har studiehandledning och skall printa ut bilder på frisörer och sånt, jag skall interjuva min morbrors flickvän Linda för hon är frisör, kommer bli ganska så roligt att sitta och snacka skit med henne medan jag gör det där med interjuvn! men nu skall vi fortsätta, tänkte bara göra ett litet inlägg! Hejdå! :)

anngående frågestunden..

nu sitter jag och funderar på om jag skall svara på alla era frågor nu eller om jag skall gå och lägga mig så jag orkar upp imrn, men jag tror nog att jag skall gå och sova, jag vet ennu inte när jag kan börja svara på era frågor, för jag har så himla mycket i skolan nujust. men jag kan försöka så mycket jag bara kan att laga svaren på frågorna till er denna vecka :)
satt ju och läste på prov här hemma hela kvällen ikvell! och efter att klockan hade slagit 9 så läggde jag på en film och kollade den, och nu skall jag börja gå och sova, vanlig skolvecka framför mig med massa förhör och prov, så nu är det nog att skärpa sig. Hejdå! :)

kom hem

nu kom jag just hem, och fyfan vad det är kallt! JISSES!
det är så kallt fast man har massor med kläder på sig så fryser man.
men nu skall jag läsa på prov, hejdå! ;)

put your hand on my heart

har ätit mat nu och skall börja kläda på mig lite varmare kläder så jag kan åka med och köra skoter..
så jag bloggar mera senare när vi kommer hem tillbaka! :D

kom hem från skriba för en stund sedan.

och nu skall jag gå ut och tanka skotern, för jag pappa och peter skall ut och köra skoter till ABC! kommer bli jätte roligt för det är så himla fint väder, och jag tar med kameran så det kommer att komma en massa fina bilder om jag får bestämma :D på skriba gjorde vi inte så mycket, talade för det mesta om giftemål och vigsel, så det var ju som inte något som man inte kunde från förr.. jamenar, halååh?! vem fan kan inte alls om vigsel och sånt, det är ju bara att knäböjja och visa en ring så är allt klart, och så väntar man på ett Ja/Nej svar :D
men nu skall jag gå ut och tanka skotern och efter det äta och åka iväg! bloggar mera när jag kommer hem!

i just had sex, and it felt so good!

haha, sitter och lyssnar på den låten nu och försöker komma på vfr man över huvudtaget lagar en sånhär låt? :D hah! :D men iallafall så vaknade jag jus toch klockan är halv 11 och jag skall åka på skriba lektion 11 :D
men jag vet inte om man måste eller om det är fritt.. skall kolla upp det för om det är fritt så tänker jag inte åka..
efter när jag kommer hem så kommer jag att laga ett inlägg till fören jag åker ut och kör skoter med pappa och peter ( min morbror ) så hejdå! :)

dreaming people

sitter och lyssnar på musik nu med mone och ska snart kanske åka till socken om vi orkar!
kvällen kommer jag då säkert att tillbringa vid socken eller någon annanstans med mone :)
så jag tror jag bloggar inte mera idag nu utan jag väntar tills imrn! Ha en superduper bra lördagskväll! hejdå! :)

i wanna do bad things with you.

nu sitter jag vid mone, och jo jag vet att det är världens mest pedoga rubrik som jag har, men det tar vi inte så hårt!
skall väl vara här ikvell, och vet ni vad? jag glömde min telefon vid socken igår och jag vet inte om den överlevde för den var ute på parkeringen när jag hade stigit ur bilen och jag minns inte vad jag skulle göra, men iallafall så lämnade den där.. :( men nu ska ja va me mone! SHA!

åker iväg till församlingshemmet nu!

såå vi hörs lite senare när jag kommer hem, skall nämligen till församlingshemmet på skriba! ;)

Frågestund!

nu öppnar jag en frågestund där ni får fråga mig vad ni vill, och jag svarar inte på några frågor om det är mindre än 10 frågor. så nu är det nog bara att börja fråga! :) frågestunden är öppen tills imrn! säger inget klockslag för jag vet inte när jag hinner svara på frågorna!

nu fick jag det fixat!

nu fick jag just det fixat med headern, men först var det ju meningen att jag skulle ha en såndär mousover. men det blev inget av det för det var för inväcklat för att jag skulle ha klarat av det :D haha!
men vad tycker ni om det?

hahah fyfan för föräldrar!

kan dom bara inte sluta bry sig, så jävla störda i huvet!
skall göra någonting så jag får flytta hemifrån tror ja! fan vad skönt det skulle vara att flytta hemifrån i någon liten lägenhet!

skall åka till matilda&fanny senare och ta kort med emma&matilda ;) kommer säkert bli helt kul. Kommer ju absolut att lägga upp bilderna som vi har tagit då senare! :)

godmorgon.

nu har jag just vaknat och funderar på att gå i duschen och efter det kanske gå ner och hjälpa pappa med att göra maten.. Gårkvällen var helt okej, hoppas på att denhär blir likadan! :) vad gjorde ni igår?

nu ska jag gå i duschen och efter det gå och hjälpa pappa! funderar också på att laga en frpgestund, kanske vore kul! :)tävling!

är med i en tävling där man kan vinna en Ipad på www.dennism.se!
gå och checka det. nog för att det är ganska jävla liten chans att man vinner den, men iallafall, man kan ju försöka! :)

rekomenderar dethär!

http://www.streaminvite.com
här kan ni få gratis spotify premium! HELT GRATIS I EN MÅNAD! :) hur bra är inte det?

kom hem för en liten stund sedan från stan, har varit ut och kört till abc och massa sånadär random ställen..
nu tror jag att jag skall ta och gå och sova, vet inte vad jag skall göra imrn, men vi har iallafall skriba från 4-6 :S
och det vet jag inte om jag orkar åka på, men vi får se imrn hur jag gör :) gonatt!

jussin luona.

nu sitter jag vid jussi med några st. och ikvell åker vi antagligen till abc. :)
när vi kom hem från skolan så gick vi till boden och köpte stuff :D
men nu skall vi antagligen göra något annat! :) hejdå!

i skolan och har foto&film

har foto&film nu och har kollat på en film som heter pretty woman.. :) och vi har bara en till timme så åker jag till wille efter skolan och så skall vi åka till jussi säkert och åka ut och köra och sånt som vi alltid gör :)
men nu skall jag gå på rast :) hejdå! ( bloggar mera vid wille ) :)

tidsinställtinlägg

håller antagligen på och lagar mig klar för att åka iväg till skolan nu och står antingen i duschen eller så står jag och försöker laga håret..
idag på gympan skall vi skida, och det är något som jag hatar mäst av allting! men det får jag leva med, för det är ju inte heller så länge som vi skidar, bara 2 fucking timmar. Men det kommer säkert gå bra. Men jag kommer typ att dö i spåret pågrund av 2345st astma-atacker och massor med andra konstiga atacker :D haha!

någon som vet?

är det någon som vet hur man får headern att se ut sådär? för jag vet inte alls hur jag skall göra, hur mycket jag än håller på och trixar med stilmallen så vill det inte alls, men det kanske finns någon läsare som vet? :)

kom hem för en liten stund sedan

och nu sitter jag i fotöljen i vardagsrummet och kollar på tv och försöker förstå mig på hur jag skall få en ny och snygg header att passa på bloggen! vet inte hur man skall göra för att få in headern på bloggen, inte kan jag ju vara utan bilder hlr inte..
så om ni vet hur man gör så kanske ni skulle kunna förklara det för mig, för stilmallskoderna är så himla inväcklade nujust när jag håller på och ändrar om.. :)
men ska iallafall gå och sova om en liten stund tror jag.. musikalen var helt ok. men jag fattar fan inte vfr man skall måsta åka dit på kvällen! jävla dyng skola!
nu får ni kolla på denhär mes randoma bilden jag hittade tills imrn när jag kommer hem efter skolan! :)

håller på och fixar lite med designen!

håller på och fixar lite med designen nu som jag har tagit lite av sakerna från Tescho.se och hon är värkligen underbar på att fotografera. Hon tar så fina och fridfulla bilder. Så man längtar riktigt till sommaren när man ser alla bilder som hon har tagit, och hennes designer är ju bara ännu bättre alltså! :) love it!
men nu skall jag äta och efter det åker jag på en musikal till skolan som vi har från 19;00 - 21;00! skulle faktiskt inte orka med det nu, men ja är väl tvungen? :)

ny header..

har just lagat en ny header, men det kommer säkert att komma upp en ny och bättre snart, för jag vet inte om jag blev riktigt nöjd med denhär. vad tycker ni om den? :)

fyfan..

sitter och har tråkigt här nu, åker inte till mone ikvell.. vet inte alls vad jag skall göra.
imrn skall jag till dendär förbannade skolhälsovårdaren.
och så på kvällen när man är som tröttast så skall man tillbaka till skolan för att det är musikal.. alltså fyfan säger jag bara! :S
någon som har förslag på vad jag skall göra?

1 timme sedan jag kom hem

det är en timme sedan jag kom hem, så jag har inte hunnit göra så mycket, kanske åker till mone ikvell :)
sitter och spelar några tråkiga spel nu och vet inte vad jag skall göra, kanske man skulle börja med läxorna?
jap. det tror jag att jag skall göra.. bloggar mera senare, och nu är jag så jävla sugen på tacopaj så det är inte klokt! vill någon komma och laga en sån till mig? :)

godmorgon..

klockan är kvart före 1 och jag är i skolan och har engelska timme :)
skolan har gått snabbt idag, vi har ju typ bara 2 timmar kvar :D
när jag kommer hem kanske jag åker till mone :D

jipii

har typ inget att skriva, har suttit hemma hela kvällen och mögglat, och nu har jag just badat min lillasyster och skall snart själv gå i duschen! efter det blir det väl att kolla lite film och så blir klockan så mycket att jag somnar och så sover jag tills imrn! hejdå :D

jag har placerat mig här! :)
http://bloggkartan.se/registrera/22023/soedermalm

jättetrött

är så himla trött nu! vet fan inte hur jag skall orka vara uppe tills jag skall gå och lägga mig, men senare skall jag åka till emma, så jag blir väl piggare då. :) får vi hoppas, kom hem för en liten stund sedan och sedan dess har jag bara suttit här och mögglat, jag vill sova. :D HAHA!
men nu skall jag fixa lite med designen! :) hejdå!
hahahah, emmas hund pippar mitt ben! USCH! :(

träslöjd

har träslöjd nu och skall laga bokstäver till min kista som jag hållit på med ganska så länge, men nu är den klar och det är bara finslipning kvar ;) tycker att jag blev faktiskt ganska så nöjd! :)

vet bara inte hur jag skall laga bokstäverna när jag skall skriva mitt namn och ett citat under det..
får söka lite mera nu! ses :)

studiehandledning

nu har vi studiehandledning och fixar bilder till vår presentation! :)
efter denhär timmen har vi geografi, och jag är så jävla trött idag, så jag orkar värkligen inte med skolan nu!

skall börja gå och sova!

nu skall jag gå och sova, kommer säkert att vara jätte trött när jag vaknar imrn! men det tar vi inte så hårt! så ni skall ha det så bra så hörs vi mera imrn när jag kommer hem från skolan! gonatt :)

pampidam

nu sitter jag här vid emma och jag och wille SPARKADE hit, tycker jag borde vara ganska så jävla stålt! :)
emma sitter nujust och läser högt för sig själv och jag sitter och bloggar! det är alltid såhär när jag är vid emma :D skall börja gå hem om en liten stund, och då kommer emma med! :)
skall iallafall försöka diskutera med emma nu som är högt uppe någon stanns bland målnen och svävar, hör bara hur hon mumlar för sig själv! hejdå! :D
OBS! emma hatar dendär boken, men hon måste läsa den :D HAHAHA!

william johan ulf stenlund är här!

HAHHAAHHAAHAHAHHAHAHA SÖTT NAMN!
nu kom vi hem för en stund sedan och vet inte riktit vad vi skall göra ikvell!
skolan gick helt bra idag, måndagar går alltid snabbast!
nu har jag inget mera att skriva, hejdå !:)

har gjort mitt för idag nu!

nu har jag gjort mitt för idag och tänker lägga mig ner i sängen och blunda och försöka somna :D
skolan imrn! känns som om det kommer att gå snabbt imrn. hoppas det då också! :)
men ni skall ha det så bra så hörs vi mera imrn när jag kommer från skolan :D
hahahah göudars! :D

gråt inga tårar mer för min skull!

hahah, sitter och lyssnar på den låten nu och chillar! :D
skall förresten inte åka till soffi ikvell, hon hade mycket att göra så jag kunde inte komma dit.. men kanske nån annan dag denna vecka? :)
men nu tror jag att jag skall lägga på bastun! efter det blir det väl att kolla en massa avsnitt av solsidan! ;)
vi har alltid varit lika söta! :D

what if i miss you?

sitter i sängen nu och lyssnar på musik och läser en massa bloggar! skall börja gå i duschen nu också, för jag åker ju somsakt till soffi efter duschen och när jag har klätt på mig! :)
så hejdå! :)

åker till soffi senare ikvell!

åker till soffi senare ikvell och är där resten av kvällen! :)
och före vi åker dit åker vi ju som vanligt till s-market för att köpa chips och dricka :D
kommer säkert få jätte roligt, var jätte länge sen jag var med soffi så :D

i garaget

sitter i garaget och har lite att göra, skall försöka fixa lite med basen så det blir bättre ljud :D
i sommar skall jag jussi och wille ut och köra med bilen så :D
så jävla skönt! kommer bli bästa sommaren på länge! längtar så jävla hårt tills sommaren, och det är bara några månader tills sommarlov. :D blir så jävla happy när jag tänker på det :)
bilen skall också färgas om till grå tror jag det var pappa sa.. så den kommer nog bli snyggare, tycker inte riktit om denhär färgen den är nu.. :D

My whole life waiting for the right time To tell you how I feel.

godmorgon. vaknade för en liten stund sedan och sitter och talar med Jenny nu på facebook.
vet inte alls vad jag skall hitta på idag, iallafall skall jag gå ut i garaget lite senare och fixa med baslådan :)
vad har ni tänkt göra idag/ikvell då? :)

emma har säkert inte stigit upp ännu och inte wille hlr. men dom vaknar väll snart, så då skall jag fråga dom vad dom skall göra idag :)
men nu skall jag gå till garaget!
Piece!

so don't look back on yesterday

nu sitter jag och lyssnar på musik :D emma åkte hem för ca. 20 minuter sedan och jag skall börja sova..
wille och dom var just hit också.. :D
imrn vet jag inte vad jag skall göra, kanske åker ut och kör skoter på dagen med några stycken! :D
men nu skall jag börja gå och lägga mig! gonatt :)

just nu i bilen!

sitter i bilen ute i garaget och chillar med emma :D haha, vi har inget liv! :)
snart kommer wille hit också! :)

just nu!

sitter och chillar med lillasyster medan mamma och pappa är på kaffe till grannarna! :)

bildbomb!

nu kommer jag att lägga upp bilder från festen igår vid banken! :)
Födelsedagsbarnet :)
åså kom elli dit, hade inte sett henne på skit länge :)
hah, vissa tog egopic!
haha!
vimmel bild! :D
sött! :D
jätte rolig kväll och trevligt folk, sammanlagt hade det varit 107st inbetalade. ganska jävla najs! i slutet blev det så jävla trångt att man inte kunde röra på sig där inne :)
& tack nadja för att du ordnade detdär! det var faktiskt jätte roligt! :)

nu går jag till emma.

nu oåker jag iväg till emma och är säkert där hela dagen/kvällen, vill inte vara hemma så.
men när jag kommer till emma så kommer jag att ladda upp lite bilder från igår! :) hejdå!

vaknade för en liten stund sedan.

nu vaknade jag för en liten stund sedan och mår inte så bra, har fan ingen lust alls att skriva, för jag har just skaffat mig ett rent helvete.. så det kommer nog inte komma så mycket blogginlägg idag.. åker till emma senare idag också.
för hon är den ända personen som man kan ha roligt med fast man inte är på humör.. :)

åker iväg till banken.

skall börja åka till banken nu med emma :D så vi hörs imrn! :) hejdå! :D

i let you wake up in the morning.

nu skall emma börja laga sig och sedan åker vi ut och kör med jussi och dom! sen blir det kanske banken! ;)
skall gå till mig, fattar inte hur jag orkar :D haha, för jag är skit trött.
men nu skall vi snart börja gå, bloggar mera när jag och emma kommer hem! :)

vid emma mens!

jag uppskattar att bli kallad det :D // emma.
hahah eller så inte? nu kom vi iallafall hem för en stund sedan och jag sitter hos emma, och vi vet inte vad vi skall göra ikvell, kanske åker till banken, eller så åker vi ut med jussi och dom! :)
men nu skall vi fundera på vad vi skall göra! :) hejdå! 
hhahahah liten söt emma :D

foto&film

skall kolla på en film nu som heter prettywoman, och nu skall vi kolla, hejdå! :D bloggar metra när jag kommer från skolan! :)

Tidsintställt inlägg!

just nu sitter jag säkert och äter frukost och skall börja gå och borsta tänderna och åka till skolan, skolan kommer säkert bli helt okej idag! ikvell är det fest! :)

know that I could dive around in a sea of abyss and pull it out of remorse

kom hem för en liten stund sedan nu och skall börja gå och sova, har varit med pappa hela kvällen och fixat mopeden, har ganska så jävla mycket kvar att göra, men det går väl! :)
imrn är det fredag och åker kanske till Banken på fest med emma imrn! :)
men nu skall jag gå och sova! gonatt :D

när jag spottar kommer sommaren.

nu skall jag åka till jobbet med pappa, har just ätit och skall byta om nu och åka iväg! :)
kommer säkert hem någon gång ikvell! hejdå! :)

bilder.

fölåt anna & nadja :D
sommaren -10 ♥

hemma efter en ganska så chill dag i skolan.

nu kom jag just hem, och skall börja med läxorna för efter det åker jag med pappa till jobbet och fixar min moped!;)
skolan var faktiskt chill idag, 2 första timmarna kollade vi film, transformers & liar liar :D
och efter det så hade vi geografi och gick genom en massa bajs :D haha! och efter det var det mat och en timme finska då vi gick genom en massa saker i kompendiet. och hissa som vi kollade film på. och sista timmen matte då vi inte gjorde så mycket annat än att räkna! :D
ganska skööönt! nu skall jag börja med läxorna och efter det åker jag iväg till jobbet! hejdå! :D bloggar mera när jag kommer hem! ;)

jag går och sover nu! :)

skall börja gå och sova nu, men jag lovar att jag bloggar imrn när jag kommer hem från skolan! :)

hemma.

nu kom jag hem för en liten stund sedan, har varit med wille idag, och när vi kom hem så lagade vi baslådan till bilen, det blev faktiskt bra! :D och senare kom jussi&jimmy hit, och senare kom vi på att vi skulle åka till ABC så då åkte vi dit där runt halv8 tiden, och satt där en stund, och sedan hem, och nu skall jag gå i duschen och efter det läsa lite på mopokortet och gå och sova ;) vet faktiskt inte vfr jag alldrig har tid att blogga när jag kommer hem, kanske för att jag har annat att göra, och för att skolan tar så mycket tid :D men nu skall jag gå i duschen. hejs! :D

godnatt.

nu skall jag gå och sova, har kollat lite på tv nu fören jag skall gå och sova, och har varit ute i garaget och fixat baslådan till pappas bil :D NAAJS! men nu skall jag gå och sova, bloggar mer imrn när jag kommer hem från skolan!

tråkiiiiiit!

alltså jag hatar påriktit skolan! haha fyfan, blev så jävla sur idag, en presentation som jag hade hållit på med jättelänge funkade inte på skolans datorer bara för att dom har det gamla powerpoint programet. :S
fyfan! blev så jävla sur! :D
men skall laga ett nytt nu i skolan tror jag, för jag får annars inte det fixat på något annat sätt.. då får läraren vara hur fittig som hälst! jag bryr mig inte :D
men nu skall jag gå ut i garaget och fortsätta fixa med min moped, hejdå! :D

giuuuuud va ja e trött!

vet inte om jag skall ta och lägga mig och vila en liten stund eller om jag skall hålla mig vaken tills jag går och sover så jag kan somna snabbare! :pp
men iallafall skoldagen var helt ok. Och när jag kom hem så gick jag direkt ut i garaget och började slipa på min ram till mopeden.. och nu kom jag in för en stund sedan och skall fundera på vad jag skall hitta på ikvell!

tidsinställt inlägg!

just nu ligger jag säkert i sängen och sover min skönhetssömn :D haha! inte riktit, men jag sover antagligen och skall just börja stiga upp för att börja åka till skolan.. och ni som är uppe denhär tiden och läser det här skall ha en riktit bra skoldag/arbetsdag/hemmadag, så syns vi när jag kommer hem! SHARÅ! :D

the smile on your face.

nu sitter jag och har tråkigt, funderar på att gå och sova så jag orkar upp tills imrn! första skoldagen var ju trotsallt ganska så jävla tung! har ju svängt om på dygnet helt! inatt somnade jag inte förän klockan halv 2 på natten :S
så himla tungt! och nu jävlas internet så det är nog bäst att jag slutar nu innan allting kaapar.. :D
så nu säger jag gonatt! och bloggar mera imrn när jag kommer hem från skolan! :D

hem ljuva hem!

nu kom jag hem för en stund sedan, skolan var väl hält okej, var så jävla trött! :S
efter skolan åkte jag till mone och talade lite med henne & guss och senare klockan 5 åkte jag och klippte mig till Linda! :)
senare klockan halv 7 kom mamma efter mig och vi åkte och handlade och åkte hem då efter det och nu har jag just ätit mat och skall börja laga läxorna! hejdå! :D

orkar absolut inte alls med skolan imrn!

orkar faktiskt inte, skulle kunna vara ledig hur länge till! jag och filip har bara suttit och spelat playstation hela kvällen! det är ju trotsallt söndag! :D men nu skall jag gå i duschen och efter det skall jag sova, måste stiga upp tidigt imrn så! gonatt! :)

all night!

kom just in tillbaka, men nu skall jag ut igen, för nu skall lillebror köra skoter, så nu tänker jag sitta på med honnom! :D haha! kommer inte att gå så bra! hejdå! :D

i'll be fine.

nu vaknade jag för en stund sedan och har ätit mat, och skall börja gå ut och köra lite skoter nu!
igår hade vi faktiskt ganska så kul! jag och matilda skrattade som vi alltid gör när vi är med varandra ;)
vi har alltid så skön humor :D
annars så satt vi bara och kollade film och talade :D helt okej kväll!
åker till stan med jussi & dom ikvell! :D
HAAHAHHAHAHAHAHAHHAHAAHHAHAAHHAHAAHAHHAAHHAAHAHAAHAHAAAHHAHA! :D :D :D :D :D :D :D
vi e normal!

Leave no stone unturned, leave your fears behind. And try to take the path less traveled by!


diu diu diu! diu diu diu diu! :'DD

haha, nu sitter matilda och spelar gitarr och sjunger :D skall börja åka hem om en stund och sova, kom hem för en lite stund sedan också, har ju somsakt varit vid socken och mögglat, fanns inget att göra där. men nu skall jag hem och sova :D gonatt! bloggar mera imrn! :)

åker till socken..

nu skall jag matilda fanny&emma åka till socken och sitta där säkert, vet inte annars vad vi skulle göra! men nu åker vi! hejdå! :)

HAHAAHAHAH!

nu kom jag och emma just in, har varit ut och kollat när emma har kört fyrhjuling med jocke&jenna ;D
hahahaha, hon är ju föfan livsfarlig i trafiken! hah! fan vad jag skrattar, ända emma gör när hon kör är att hon skrattar som bara fan när hon kör! kollar inte alls på vägen när hon kör! :D hahaah!
men nu skall jag utmana emma i singstar! jag vinner säkert! :D HAHAA!

sitter hos emma!

nu sitter jag hos emma och kollar på när hon och jocke spelar NHL! ganska humoristiskt att sitta och lyssna på dom! :D hahah!
kommer säkert vara här hela dagen! så jag kommer väl bara att skriva samma sak här i bloggen idag! " jag sitter hos emma " hahaa :D fan har så jävla dålig humor idag! men nu skall jag spela lite! hejdå!:)

could you say goodbye to yesterday?

vaknade för en lite stund sedan, och nu talar jag med emma, skall åka dit där runt 1/ halv 2 tiden.. och senare kommer matilda&fanny dit också, får se vad vi hittar på.
har ännu en sjuk jävla värk i ryggen! vetefan vad jag gjorde igår så jag fick såhär sjukt i ryggen? ;oo
ja kan ju föfan inte äns hosta! usch då :S
men nu skall jag kläda på mig och efter det sitter jag väl här tills klockan är kvart över 1 så går jag till emma då! ;)

så jvla sjukt i ryggen så det är inte klokt!

alltså påriktit nu har jag så jävla sjukt i rygger så jag kan knappt sätta mig ner, det tar så jävla ont, har alldrig haft såhär sjukt i ryggen förut! fyfan det tar sjukt! :S
men iallafall så kom jag och emma hem för en stund sedan, har varit ut och kört, först till ABC och tanka, och efter det åkte vi till citymarket och pantade flaskor, och efter det åkte vi ut på stan och kollade runt lite, gick till rewelcenter och lite random ställen, och in till hesburger och skämde ut oss. och efter det åkte vi till socken och stannade där tills klockan var kanske halv 12 och vi blev hem skjuttsade för att dom andra skulle till molpe och vi ville inte komma med, för om vi skulle ha åkt dit skulle vi inte ha haft någon skjutts hem :D
men nu skall jag bädda ner mig och kolla på ett avsnitt av vampire diaries. och efter det blir det väl att gå och sova!
gonatt ;)

åker iväg till ABC!

japp, nu åker jag och emma iväg till ABC med wille och jussi och dom, så efter det vet jag inte vad vi skall göra när vi kommer hem, kanske åker ut pånytt då.. får see..
men nu skall vi åka! hejdå!

ny header.

vad tycker ni om min nya header, sitter och talar med emma nujust, och skall snart börja gå mot henne, för vi skall åka till henne, och senare ikvell åker vi till abc med jussi och dom! :) kommer säkert bli helt kul!
men nu skall jag kläda på mig och börja gå mot emma! hejdå! :)

superhero movie

sitter och kollar på superhero movie nu och chillar, filmen är värkligen humor! hahaha!
någon som har sett den? ;)
snart kommer min faster efter min lillebror för att dom skall till tropiclandia, så då är jag hemma själv.
vet inte vad jag skall göra då.. säkert fortsätta städa rummet som jag höll på med igår. men nu skall jag fortsätta kolla film! hejdå! :)

har just ätit mat nu.

och tror att jag skall sitta här en ganska bra stund till, sitter och övar på moppe kortet nu också! ringde för en stund sedan efter koder så jag kan öva på moppekortet på internet.
så det kommer jag att göra nu i en ganska bra stund, tar moppekortet den 26;e februari, så jag skall klara det på första försöket, då behöver jag inte vara orolig mera över att jag inte kommer att klara det, för då har jag ju kortet!
då kan jag köra så mycket jag vill! YEAH!

bloglovin'

har just registrerat mig på bloglovin' nu också! så nu kan ni följa mig där också!

håller på och fixar och trixar lite med bloggen nujust, skall försöka få menyraden till höger sida, bara jag hittar hur man skall göra, men det gör jag säkert, men ni kanske kan kommentera och säga nu istället, när jag en gång håller på! lägg in en kommentar och säg hur man gör :)
glöm inte bloglovin'! ;)

we can dance, until we die!

nu vaknade jag just och har inte rört mig alls, hade datorn direkt brever mig när jag vaknade, för jag somnade med datorn i famnen igår, nästan tur jag har att inte datorn åkte i golvet eller nåt. haha, då skulle jag ha tagit livet av mig om den skulle ha gått sönder :D
men nu vaknade jag just och har inte tänkt röra mig alls fören jag riktit måste. vad har ni tänkt göra ikvell? :)
vet inte alls vad jag skall göra ikvell.. men det kommer jag säkert på då senare, skall ringa och kolla med emma lite senare också om hon vill komma hit. så kanske vi drar ut å kör då senare, får se.. hejdå! :)
Domhär 2 personerna är absolut guldvärda! Älskar er ♥

fyfan.

finns ju föfan inget alls att göra. vet inte alls vad jag skall göra, ingen vill hitta å någonting.
men sitter nujust och kollar på film då jag inget har att göra. och städar rummet lite.
har inget att skriva, hejdå! ;)

oh, i wanna know your name.

sitter och lyssnar på musik nu och kom hem för en stund sedan, var ute och körde skoter med farfar.
och nu vet jag inte alls vad jag skall göra, för emma är hos F&M och någon annan har jag inte att vara med, och fyrhjulingen är genomvåt så den vill jag inte sitta på. :O vad skall jag göra nudå?
kanske kolla film? näääe.. känner inte alls för det nu, jag vill ut och hitta på något roligt, vfr är alla så slaka? ;)
kom igen nu! ring mig någon så hittar vi på något roligt ;)

stressad

nu vaknade jag för en stund sedan och så kom farfar direkt och frågade om jag skulle komma med ut till villan med skoter, och sånt kan man ju bara inte tacka nej till, så jag håller på och kläder på mig nu så vi kan åka iväg.
men det var bara det jag ville säga, bloggar mera när jag kommer hem! ;)

gonatt.

skall stänga av datorn nu och gå och sova, emma gick just hem.. gonatt! bloggar mera imrn! :)

emma says: ja e trötter!

det skall vi nog fixa, nu skall vi kolla film! och jag skall hålla henne vaken med mitt skratt.. :)
men vi kom hem för en liten stund sedan.. och vi har inte gjort så mycket sedan dess, men nu skall vi kolla film! hejdå! :)

åker iväg.

åker iväg till ABC med emma och jussi och wille och dom nu, dom är påväg och jag och emma skall gå när och lägga på oss jackorna och gå ut och vänta på dom! bloggar mera när jag kommer hem med emma :)

skolan börjar snart..

jaa usch då.. har inte alls hunnit ta det lungt nu fören skolan börjar, och jag har mopedkortet som jag måste läsa på! och en massa annat skit.. ja fyfan! jag orkar inte med att skolan skall börja! usch! :S
skall skärpa mig nu och plugga som en häst i 5 månader så är det sommarlov då.. då kan jag ta det riktit lungt, det går som inte att ta det lungt på vintern tycker jag.. men på sommaren går det nog fan bra! bara att ligg apå stranden och chilla! ;) så jävla skönt! och då är det ju bra också att jag har stranden 500meter från vårat hus så.. CHILL!
åååååh. nu vill jag att det skall vara sommar! men det är ju somsakt bara 5 månader kvar! WIHOOO! ;)
nu skall jag lyssna på massa sommar låtar som vi lyssnade på i somrast på stranden! kommer få sån jävla sommar feelis så jag kommer vara så jävla arg över att det inte är sommar så jag kommer inte tala med någon! hahaha! ;)
nämen det där var väll lite att ta i också! :)
åh härreguu! nu har jag suttit här i 10 minuter, och dom kommer snart och hämtar jag och emma ;) måste nog börja laga mig klar nu! emma kommer ju just hit också! inte kan jag ju sitta här i morgonrocken då inte..
men jag bloggar säkert mera senare när jag kommer hem, emma kommer till mig också efter! men nu skall jag laga mig klar! :)

you never make me scream.

nu sitter jag och lyssnar på massa musik och laddar upp olika saker här på bloggen som ni ser. skall snart börja gå och duscha, för att jag skall snart till ABC med jussi och dom, senare blir det väl ändera att åka till socken eller hem!
vad tycker ni? :)

men nu skall jag börja gå i duschen! kanske bloggar mera efter om jag kommer på något att blogga om! SYA! :D

Närbilder.

kommer att ladda upp massor med närbilder nu också! och jag hoppas värkligen att ni vill kommentera!

älskar närbilder på personer!

Vintern -10

kommer att lägga upp massa bilder från vintern 2010 nu också! på samma gång som jag ändå håller på och laddar upp massa bilder.
tycker om att fotografera djur på vintern, för dom fasnar så jävla bra på bild, å mäst fåglar, men fåglar är ju nog roligaste att ta kort på på sommaren, när det är solnedgång.. fan vad jag saknar sommaren nu när jag tänkte på det.
var på några fester denhär vintern också! orkar inte ladda upp alla bilder därifrån, men ni kan få några till!
har nog mycket mera bilder, men vill inte ladda upp mera, pågrund av att jag inte orkar börja läta efter dom!
tycker mycket om att ta närbilder!

Sommaren -10

nu blir det här mitt första inlägg i den nya kategorin Min Fotografering.
så jag skall börja med lite bilder från sommaren 2010! Kommentera gärna!
denhär sommaren var absolut en skön sommar, om kvällarna var det spegel lungt på vattnet och solen sken! så jävla skönt! och nätterna man var ute och körde bååt till massa olika ställen med sina kompisar var nog absolut bäst! vi var till dom mest konstiga ställen man kan komma på att åka till! men roligt som fan hade vi om nätterna!


vaknade nyss.

nu har jag just vaknat och tänkte att jag skulle blogga lite fören jag åker ut och kör lite skoter med lillebror, idag på dagen vet jag fan inte alls vad jag skall göra. någon som har något förslag? :)
ikvell skall jag iallafall till ABC med jussi och dom ;) kommer säkert bli kul. men nu skall jag gå ner och äta! hejdå!

kom nyss hem!

nu kom jag just hem, och har hunnit redigera en bild som nadja ville att jag skulle fixa, så jag gjorde det då, och blev ganska nöjd, hon ville ha den sådär. så det var ju bra att hon blev glad iallafall! men filmen var helt okej, bättre än dom andra iallafall! tyckte att enda som var skit var att dendär häxan var ju som inte direkt med i den här filmen, utan hon kom ju bara fram där mittiallt.. så det var skit, ja tyckte mycket bättre om filmerna där hon var med oftare ;) men nu skall jag säkert sitta här resten av kvällen!
såhär såg orginalet ut.
och så här blev det redigerade! tyckte faktiskt ganska så bra om det! tycker om den mjuka röda färgen och lite sådär skuggig bild!

i bion.

sitter och väntar på att filmer skall börja nujust, vet inte riktit hur den kommer att vara, men hoppas att den blir spännande, och det är ju dessutom 3D så det kanske blir ännu bättre då ;)
sitter här med emma nu och snaskar i oss massa godis :D haha! det kommer att vara slut förän flmen äns har börjat, hejdå! :)

åker iväg om en stund

håller på och göra mig klar för att åka på bio nu med emma! det blir den nya filmen av narnia! 3D!
vet inte vad vi skall göra efter det om vi skall gå å stan eller om vi åker hem till mej eller till henne! vi får se det då senare!
men nu måste jag laga mig klar! JISSES! dom kommer ju om 10 minuter och jag sitter här i morgonrock :DHHAHAHAH!
jag måste nog skynda på nu! hejdå!
vi är som vi är.. vi kan inte göra så mycket åt vårat beteende! ;D HAHA!

kanske åker iväg på bio med emma :D

kanske åker iväg på bio senare med emma och skall kolla det nya filmen av narnia! :)
kommer säkert att bli jätte bra! HAHAHHAHHAAH och emmas hund började just jukka mot mitt ben :(
usch!

hahah! emmas hund pippar katten :DD

ahhahaha, fan va ja skrattar nu, emmas hund hoppar på katten nu och jukkar! HAHHAHAHAHHAAHAH!
emma och jag har kollat världens sämsta film! den heter trekant! fyfan va den va dåli !
vet inte vad vi skall göra nu !säkert bara sitta och chilla !:)

" nåååh sluuuuut " /emma

nu sitterjag vid emma och fick henne inte väckt, för hon hade stigit up när jaghade ringt :D hehe!
men nu sitter jag vid emma och vi skall kolla en film som heter " trekant " den låter ju ganska bra! :'DD hahhaah!
när jag kom hem igår började jag inte starta datorn mera då, så ni fick vänta tills jag vaknade imorse! :)

försökte väcka emma ;)

och det gick ganska bra, bara att hon ville inte stiga upp så jag hotade henne med att jag kommer att komma dit, så det kan nog hända att jag åker dit och sliter upp henne ur sängen och sprutar hårsray i håret på henne! ;)
tror faktiskt jag skall göra det!
nu har jag just vaknat och skall äta lite och efter det tror jag att jag faktiskt drar till emma, för jag vet ju var dom har hurnycklarna :DDD hehehehe.. fan va jag e snäll! tycker inte ni det också? :)
men nu skall jag laga mig klar och äta lite och senare dra till emma! hejdå!

typ skit dålit?


vad tycker ni om det här videoklippet, själv så vet jag inte riktit, enda som är roligt så är " up in the ass of timo " det är det enda som är roligt :'DD

hos en anonym

nu sitter jag vid en anonym jävel! vi sitter och har det ganska så jävla trevligt, skall säkert sitta här resten av kvällen. brunetter e sexigast tycker en anonym till! :)

men nu skall ja gå och ha trevligt, man har ju inte direkt trevligt när man sitter och skriver ett blogginlägg :D
hejdå! bloggar mera när jag kommer hem inatt! hejdå! :)

Lillasyster fyller ju idag.

ja det gör hon. glömde att säga det imorse, men nu kom jag just hem från emma, och skall snart gå i duschen, och sen skall jag väll vara här hemma en stund fören jag åker ut! jag och emma gjorde inte så mycket satt nog bara för det mesta och talade skit och skrattade ;)
men nu skall jag sticka i duschen! hejdå! :)

hemma igen efter en skön skoter färd.

nu är jag hemma igen, var ju somsakt till pappas jobb med min lillebror, vi körde skoter dit, det var faktiskt riktigt skönt, när vi skulle åka hem åkte vi på ån hem! sen körde vi iväg till villan och kollade, men det fanns inget att göra där så jag åkte hem med lillebror igen. så nu sitter jag här, och funderar på att åka och köra skoter igen!
det är så jävla roligt.. fundrar om emma skulle ha kommit hem ennu också så man kanske kan få med henne på en lite åktur! :) skall ringa henne.
saknar sommaren!

hos pappas jobb.

nu sitter jag vid pappas jobb, har kört hit med skoter och är här med lillebror, skall börja åka hem nu! hejdå!

tänkte att jag skulle kolla vampire diaries.

japp det skall jag ta och göra medan jag väntar på att emma skall vakna så vi kan göra något.
orkar inte bara sitta här och möggla hela dagen, måste liksom hitta på något!

vaknade för en liten stund sedan..

japp nu vaknade jag för en liten stund sedan, och idag fyller min lillasyster 1 år :) skall vara med emma idag också.
vi åker antagligen ut och kör skoter eller något liknande! :)
tänk det att jullovet snart är slut, fan vad det här jullovet har gått snabbt tycker jag! eller vad tycker ni?

funderade på att ha en tävling snart i bloggen också. men vet inte om jag orkar börja på med något sånt. men ni får se det då senare om det kommer någon tävling eller inte. men nu skall jag sysselsätta mig med något annat. hejdå!

hugo & paows låt.

vad tycker ni om denhär låten, jag tycker den var faktiskt ganska bra, men inte på vissa ställen.
den får en att vilja tillbaka till sommaren/vilja att sommare skall börja!

hemma!

kom hem för en stund sedan, och ligger i sängen nu och funderar på om jag skall börja gå och sova, imrn börjar mamma&pappa jobba som vanligt, och jag är hemma själv imrn, vet inte alls vad jag skall göra.. åker säkert och kör skoter med emma någon gång imrn på dagen! :)
men nu har jag ju somsakt kommit hem, och det var ganska roligt att få komma ut och köra i några timmat.. senare så skjuttsade jussi mig till emma, så jag lämnade där till typ 11 och då började jag gå hem.
så nu sitter jag här så och skall börja gå och sova, gonatt!

tidsinställt inlägg.

orkar inte blogga mera fören jag åker till ABC så jag gör ett tidsinstält inlägg.. somsakt, jag åker till ABC med wille och dom ikvell där runt 7 tiden, så när jag kommer hem så kommer jag säkert att blogga mera ;) men nu ligger jag vid emma och emma är så störande.. men det tar vi inte så hårt, men nu ska ja gå och döda emma! CYAH! bloggar mera när jag kommer hem från ABC ;)

emma å jussi :)

sitter vid matilda :D

nu sitter emma och jag vid matilda och talar, skall kanske ut och köra skoter senare också. men jag måste vara hem till klockan 6 för klockan 7 så åker jag ju till ABC med wille och dom.. matilda&emma kanske kommer med då också! :) men nu åker vi ut och kör skoter. hejdå! :)

hos emma!

sitter vi emma nu och snackar skit! ;) skall kanske snart åka till matilda aka mallon å våldgäst hon! ;D
emma hatar mig för att jag skriver allting som hon säger åt wille ;) de e nice!
hahaha så jävla slut bild! från nyåret! :ppPPPpPpppP

åker iväg till EMMA MENS!

hh3h3h japp nu åker jag iväg till emma! och när jag kommer dit kommer hon att säga, vi gör någonting, och så säger jag " vad? " åså säger hon " ja vet int :DDDD " hahaahah så jävla sämst! :D
men skall iallafall börja kläda på mig nu och efter det går jag ut och tankar skotern och åker till emma då efter det, bloggar mera när jag är vid emma! hejdå! :)

cry,cry until it is over.

sitter och lyssnar på låten cry nu och tar det lungt, kom hem från villa för en stund sedan, var där med skoter och kollade, vad skall ni göra idag då? :)

jag tror jag skall hitta på något bus med emma här nu på dagen, och senare ikvell åker jag till ABC med wille,jussi,andy,jimmy :) och kanske onttis.
men nu skall jag gå ner och äta så bloggar jag mera sedan då jag vet vad jag skall göra ;)

godmorgon!

godmorgon, jag tänkte att fören jag åker ut och kör skoter nu idag, så tänkte jag att jag kunde städa mitt rum för att det ser värkligen ut som ett bombnedslag.. och sånt gillar vi inte.. så nu skall jag börja städa och efter det så skall jag ut och köra skoter :)
råddigt rum.nu!

tror jag börjar läta mig i säng.

ja det tror jag bestämt att jag gör! vi får se när jag bloggar imrn, för jag tror jag åker ut och kör skoter imrn när jag stiger opp, så det kan hända att jag först bloggar på dagen! hejdå! :)

Vampire diaries.

Nu tänkte jag kolla på en massa avsnitt av vampire diaries. har någon sätt den serien? den är ju bara för bäst!
spännande och mycket action! sånt gillar vi!
men imrn vet jag inte alls vad jag skall göra, jag kanske åker ut med soffi och kör.. :) det kommer säkert bli kul ( om vi far )  hoppas! man får alltid ha lika roligt när man är med henne!
men nu skall jag kolla serien!
Höga diskusioner! :D

bilder från festen igår.

började faktiskt ganska lungt, inte så mycket folk, men senare kom det bara mer och mer folk! så nu kommer ni att få en massa bilder! hejdå!
här satt vi nu mest och diskuterade om roliga minnen :)
senare kom william och dom dit, jag och wille fick dom mest konstiga betenden! :D men det skiter vi i!
i skick?
senare så kände jag och emma för att ta lite ego-pic :D
och senare så började vi rita på williams röööv :D haah !
när klockan slog 23;45 så gick vi ut och förberedde oss för att börja skjuta raketer ;)
och så blev det en nyårspuss :DD
efter det gick vi in tillbaka och satt där resten av kvällen och pratade och hade roligt, men nu orkar jag inte ladda upp mera bilder, så ni får nöjja er med domdär! hejdå!

Hos nadja ;)

nu sitter jag vid nadja och kom hit för en stund sedan! ikvell åker vi antagligen till soffi och sitter där :) senare ikvell kommer mamma efter mig för hon är i stan och har varit på bio med lillbrorsan! kommer snart att lägga upp bilder från igår.. hejdå! :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0