emo like a nazi #2

nu sitter jag och tar massa emopic av mig, vet inte vfr, kanske för att jag har lite att göra, värkar inte som att pappa och mamma kommer att komma hem tidigt ikvell så vi åker väl imrn då istället och fixar vid villan!
skall väl snart börja laga mig klar för att åka till matilda ikvell med people och ha kul! :)
HAHAHAH NI SER JU! värkligen fucking emo jag e!

Kommentarer
Postat av: Anonym

DEDÄR E INTE EMO!

SMÅ BARN SOM INTE VET! så är det inte att man skär sej eller e depprimerad.. De som tror att emo's e depprimerad borde köra upp fan namnet emo i röven..



EMO BETYDER!

(från engelska emotive hardcore)

är en musikgenre som ursprungligen kom från hardcore- och punkscenen[1]. Under mitten av 1980-talet användes termen emo för att beskriva en subgenre till hardcore-punken som hade sina rötter i musikscenen i Washington D.C.. Under senare år har termen emocore, kort för "emotive hardcore", också använts för att beskriva emotionella framträdanden genomförda av band såsom Embrace, Rites of Spring, One Last Wish och Fire Party.



Så alla som tror att emo's skär sej.. Nämen fö fan väx upp ;) Vill du ha nått att skriva om.. Skriv va emo betyder åt dagens ungdomar. För dom fattar Piss.

EMO E JU EN MUSIK STIL! Inte nå jävla deppade männskor som alla tror de handlar om. Såde så!

2011-02-12 @ 17:22:51
Postat av: christoffer

hahah, du kan ju tamefan stå för det du skriver och lägga ut namnet? för det första så skriver jag vad jag vill i min blogg, och om inte du tål det som jag skriver kan du ju lika bra försvinna och ståppa upp namnet anonym i röven ;)

2011-02-12 @ 18:36:48
URL: http://timchristoffer.blogg.se/
Postat av: SANDRA

Ameen guud :P Där har du namnet mitt.

2011-02-12 @ 18:45:38
Postat av: christoffer

haha, och varifrån är du?

2011-02-12 @ 18:47:38
URL: http://timchristoffer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0