jag ger upp!

vi fortsätter på devote.se då iställe om inte dethär funkar, det har inte funkat på flera veckor nu, och jo tack jag vet att ni hatar att se inlägg utan bilder :D www.timchristoffer.devote.se

asså vafan har blogg.se för feeeeeeel?

nu har det samma fel ennu så jag inte kan ladda upp några bilder, blir riktigt deprimerad nu, fattar inte äns vfr jag bloggar, tycker faktiskt om det, men vettefan vfr jag började med det, nåjaa.. nu sitter jag iallafall vid anna och väntar på att hon skall äta klart och efter det så åker vi på pc ( powerclub ) skulle inte alls orka med det idag, känns så tungt allting! efter det blir det väl att åka ut som vanĺigt en stund och ta det lungt, sen åker jag antagligen hem och sover och hoppas på att det är en bättre dag imrn!

fest i korsbäck

sitter i korsbäck nu och e på fest, men dricker inte ikvell , är hit med madde,jimmy,jennifer :) efter det här skall vi till ABC!

like a dream come alive, for the very first time.

blogg.se har ännu stora problem med dethär att kunna lägga upp bilder på bloggen så ni får ingen bild nu hlr, men jag är iallafall hemma nu efter en jätte rolig prao dag, älskar värkligen att vara där! har fått göra allt från att städa till att laga mat! nu är wille här med mig och vi sitter bara och tar det lungt, får se vad vi hittar på ikvell!

android

nu bråkar blogg.se så det blir ingen bild i det här inlägget, men ni lever väl! tänkte bara fråga om någon vet när det kommer att komma en app till android så man kan blogga från telefon till blogg.se ? skulle vara superbra för mig, för jag har med mig telefonen överallt var jag än är, och det skulle komma mycket mera inlägg än vad det gör nu! så jävla seg bloggning nuju!

Iphone bloggning

Sitter i fåtöljen där nere nu och talar med min kära mor, har försökt att laga in lite låter på hennes iphone, men det vägrar att funka. Har inte gjort något vettigt alls sedan jag bloggade förra gången, har kollat filmen frozen och den var helt bra, men nu skall jag försöka göra något vettigt (; sharå!


svampbob fyrkant

sitter och kollar på det nu och bara tar det lungt, har inte hunnit vara på prao ennu, men nu börjar jag faktiskt känna mig friskare, det räcker nog fan med att vara sjuk nu i över en vecka -.-

skall försöka att vara ute så lite som möjligt nu så det inte tar på igen så jag kan åka på prao imrn, kommer att bli jätte glad om jag får åka på prao imrn, för jag har världens bästa praoplatts nu. Charleys <3

nu skall jag kolla klart på svampbob fyrkant och efter det skall jag försöka göra lite mat åt mig!

rock that body!

är inte sjuk längre som tur är, men har sjuk hals. Nu är wille här med mig och vi funderar på vad vi skall göra ikvell!

The things we owe

vaknade nyss och mår faktiskt inte så dåligt idag och har inte feber hlr, så funderar på om jag skall åka ut ikvell?
igår låg jag bara hemma typ, så jävla tråkigt! trodde jag skulle dö av tristhet! fattar mig inte på såna som vill ligga hemma om kvällarna och kolla film! jag dör ju typ för att jag är hemma i 2 timmar! HAHAH!

men nu skall jag äta lite och efter det skall jag gå ut och städa bilen, hade tänkt göra det redan igår, men jag orkade inte.
så vi hörs väl lite senare kanske! hejdå!

RSS 2.0