Timbuktu - Fallskärm


The glory hole 1 & 2

hahahahaha, dagen är som den är och jag och alex har just fixat lite lappar över dom vackra hålen lite här som där!
gårkvällen var bra, men minns inte mycket av någonting! men lite iallafall, så det är ju tamifan positivt!
igår hände ganska så mycket, i sängen ligger det kanske runt 5000 barn, och dörrar är sönderslagna och nycklar borttappade, dörren gått sönder, hål i verandan shisha kål lite här som där på verandan som har bränt fast!
så här sitter vi då och skrattar åt allt som har hänt! nu skall vi åka ut lite och efter det vet jag inte vad jag gör!
kanske åker hem och kollar på lite the o.c.!
HAHA, alexas mamma kan ju bara inte bli sur nu när alex har skrivit så vackert! THE GLORY HOLE! fuck yeeeah!

fest vi alex!

sitter på fest hos alex nu och har det trevligt :)

annamannapyttipanna min vän, detta inlägg skriver jag nu, p.g.a att jag just nu sitter i din säng och skall uppdatera min blogg!

oh snap! sitter hos anna nu och har varit hit och hämtat min läderjacka och sitter bara och tar det lungt nu, skall väl snart börja åka efter jennifer bara klockan blir lite mera så jag kan ringa henne, sover säkert eller något -.-

skoldagen har varit helt chill! efter skolan skjussade jag hem jnfr och efter det åkte jag hem och kollade några avsnitt av the o.c. :)

ikvell skall jag och jennifer bara ut och köra! skall till korsnäs och efter det vet jag inte riktit vart det bär av! :)


naughty naughty, we like to partyy


just nu i maddes mysiga rum!

haha, sitter hos madde nu och vi skall snart åka ut och köra lite och vänta på jimmy, för jag och madde skall klippa honom! kmr ju att bli helt okej, lite som förra gången hade vi tänkt bara att helrakat, vi skall ha ögonbinden på honom så han vet inte vad vi gör med hans hår så när vi tar bort ögonbindena så kommer han att få världens chock!

och då är det dags för mig och madde att börja springa, för då kommer jimmy att vara super fittig på oss! hehehe..

jamen iallafall så skall vi då klippa jimmy och bara umgås och ha det trevligt antar jag!

skolan idag gick helt okej, snabbt också! och imorgon är det fredag och efter det kommer den mycket tunga lördagen som kommer att bestå av massor med tårar och känslor och massa mys!
(skall ju på jims begravning på lördag så ) tror inte det kommer att komma någon blogguppdatering på lördag då.

madde min vän, om du bara visste hur bra vän du är! :) pöss på stjärtin mabbeeeee!

ayo technology!

shenamors! vaknade för en stund sedan och har itne gjort så mycket, bara suttit hemma och fundrat på vad jag skall göra ikvell! kanske ut och köra!
gårkvällen var chill! var vid charleys och hjälpte nilla hela kvällen och halva natten tills hon stängde!
skönt att bara ta det lungt och hjälpta till lite med disk och annat smått och gått!
nåjaa.. skall iallafall åka ut och köra för mig själv nu! får se då var jag hamnar! sharå!
har just fått en riktigt mysig ögoninflamation också som ni säkert sser på mina ögon! helt rödspränga!

Snakebites.


Engelska timme

Idag har vi en 7 timmars dag i skolan, tungt är det men det går faktiskt ganska så snabbt! har bara 3 timmar kvar efter denhär timmen, så då skall jag och jennifer vara i skolan efter och vänta på att wille kommer :)

sen så åker vi väl hem till malax och hittar på något! imorgon åker alla 9:or på klassresa till Tammerfors! kommer bli roligt tror ja!
Men vissa lärare skulle man ju bara vilja skräpphänga nujust! Orättvisare än såhär kan det ju inte bli? ;o

Men nu skall jag fortsätta med det som vi håller på med, bloggar kanske mera när jag kommer hem! :)


här kommer kung av sand!

sitter vid madde nu med erika och wille och hon, och dricker lite, snart skall vi börja söka oss mot matilda :)
ikvell har vi hunnit göra ganska så mycket, varit till sjukhuset och hälsat på jens och varit på hesburger drive in, och sen så drog vi hem och så kom willes " utköpare " och köpte öl åt honom och efter det så drog vi till charleys och kollade vad nilla gjorde sen så åkte vi hit till madde och började dricka lite! så nu sitter vi bara och talar skit och skall väl snart börja söka oss mot matilda! ha en superkväll allihopa!

i searching for love, and i find it!

nu sitter jag och wille hemma hos mig och skall åka iväg till sjukhuset inne i stan med melvin och daani, och hälsa på jens, han har varit med om en krock och har brutit något.
så det skall vi göra nu, och efter det åker vi hem och gör oss klara för lite fest som natten kommer att tillbringas med!
men nu drar vi iväg och så kanske jag bloggar mera när jag kommer hem då sen! sees!

Hos jennifer :)


it's all the same, and i take you for who you are!

Kom just hem och har varit i duschen, och powercluben idag varit riktigt rolig faktiskt, ungarna var jättelugna!
efter pcn åkte jag och jennifer till koffe på kaffe och satt där en ganska så bra stund tills vi åkte ut! sen hem!
så nu sitter jag här och skall just börja gå och sova! 7timmars dag imrn, FAN VAD ROLIGT! * HOST *
Där fick ni lite bilder av mig från traditionella skäridagarna vid lönnvikas villa! Alltid lika roligt! i sommar gör vi det ännu roligare hörni!

i party all over the world, but never like this!

sha sha, dagen gått jättesnabbt i skolan idag, har haft 4 timmar tillval och efter det 2 vanliga timmar och så åkte vi hem, efter skolan steg jennifer av bussen med mig och vi åkte iväg mot övermalax, tänkte åka och hälsa på koffe, men när vi försökte ringa, så svarade ingen, p.g.a att han sååv! haha! så det var bara att dra hem då..
och nu har jag suttit här en ganska så bra stund och blivit helt totalt galen i castleville! haha, man blir så besviken när man blir utan energi på det spelet så man bara vill slå sönder datorn! haha!
ikvell har jag pc ( powerclub ) och ikvell skall Jennifer vara med mig p.g.a att anna skall sitta hemma och vara en mycket duktig studerande och plugga ikväll! men det kommer väl att bli det samma vanliga att vi springer runt och vet inte vad vi gör i jompasalen!

weheartit.com


Gårkvällen!

Igår kväll så var jag vid anna tills halv 9 då jag åkte hem och började möblera om, men fick bara in en fotölj i rummet så orkade jag inte mera! haha! och efter en stund så åkte jag upp till koffe och var där en stund och så efter det så åkte vi iväg till abc för att handla lite smått och gått! och efter det upp till emmi&roy, senare mot malax igen och så var vi vid " handlin" några minuter och sen så bara ut och jyckla! klockan var väl där runt halv 3 tiden då jag kom hem! en riktigt bra kväll!

Rusted from the rain!

Så var det här påsklovet över då, och riktit bra har det varit, har inte haft såhär roligt påsklov på länge, har bara vara ute och kört och varit och festat! riktit bra!
ikvell har jag,jnfr och wille varit ut och kört med Koffe nästan hela dagen, varit till abc och till nilla och varit och skjussat hem wille, och när vi kom tillbaka från molpe så åkte vi till koffe och kollade på tv och drack kaffe och bara chillade!
riktigt rolig kväll har det varit!
AAAAAAAH så jäävla snyggggg, vill haaa!

i love this sunday night!

haha, nää fyfan! mår inte alls bra idag! uschdå! somsakt så var gårkvällen super!
ikvell har jag bara varit med anna till abc och pantat burkar från gårkvällen! och dagen före det hade hon fest också så det var väl några 100 burkar därifrån också! och efter att vi hade pantat så åt vi lite mat och efter det började vi åka mot malax för att åka till Anna och städa det sista, sen satt vi bara och chillade och lyssnade på bra musik! nu kom jag just hem och vet inte alls vad jag skall göra om jag skall åka ut eller om jag skall lämna hemm aoch kolla något the o.c. avsnitt och bara ta det lungt, för det är inte så jävla låckande att göra något idag när man mår såhär piss!
aamen nu skall jag iallafall avsluta mitt inlägg förren det blir alldeles för långt!

hej

hej jag heter christoffer och jag runkar i min mammas underbyxor


damdidam kära krapola söndag <3

sitter vid anna nu med Ida och henne och skall börja dra iväg till ABC för att panta lite från gårkvällen! fyfan vad roligt vi hade igår! kvällen slutade halv 4! kom hem då och gick nästan och såv direkt! var jävligt trött efter en supernatt!

ikvell skall jag väl bara ta det lungt med mina vänner, kanske åka ut och köra eller något nice.. :)

ni ser ju helt klart och tydligt att vi inte mår så bra idag! hahha fyfan! sluut å scvhetto!

bira bira bira bäsch bäsch bäsch!

sitter hos Matilda nu med Emma,Robin,Isac och Fanny :) sitter och kollar lite videobloggar på youtube och skrattar åt alla sjuka vidoinlägg! Ibland finns det faktiskt människor som är helt jävla sjuka i huvudet! haha!
nu är det ju förresten påsk och imorgon skall vi festa loss någonstans! kommer säkert bli helt nice!

a bed of roses

kom hem för en liten stund sedan och har varit ute och kört med wille och jennifer och har skjussat hem wille och lite sånt..
kvällen har varit chill, har typ bara suttit vid jennifer och mått kakka från gårdagen!
och nu sitter jag och lyssnar på lugna favoriter och njuter av att tänka på att det är en ny vecka i skolan imorgon!
shöööne!
" mosso " och jaag, skall väl börja gå och sova nu så jag orkar upp i skolan imrn! sharå! hörs imrn!

hos jeffee

sitter hos jennifer nu med lite folk, jennifer fyllde ju igår så dom har kalas idag, så vi har väl nog varit här nu en ganska så bra stund!
gårkvällen var helt okej.. kanske åkte hem lite för tidigt! men det var ganska skönt också att komma hem tidigt, men var ju ganska så full när jag kom hem så jag gick och såv direkt! haha! trött-kille!

nu vet jag inte vad vi skall göra om vi skall sitta här en stund till eller om jag och jeffe skall ut och köra elr nåt!

RSS 2.0